AllmäntInredningWanted

Badrumstankar


Ja jag förstår om ni är liiite trötta på badrumssnack (och jag har bara börjat) men det är verkligen så kul att renovera och göra om ju. Är typ avundsjuk på mig själv för ett år sen, hade liksom HELA min lägenhet att fixa med vilket var jättekul men också lite jobbigt hehe.. Vi kommer ju ha det väldigt basic när det kommer till färger i och med att väggarna kommer vara vita och golvet i marmor. På tal om marmor och golv, vi valde mellan två olika typer av marmor (se nedan) vilken tror ni vi tog?


Vi valde den till vänster, alltså den som kallas för statuario-marmor. Har varit helt inne på ”vanlig” carraramarmor men när vi hittade den andra så ändrade vi oss. Känns lite coolare med mer kontraster! Men förutom det så kommer det liksom inte vara så mycket kontraster så därför har jag börjat fundera på hur man kan få lite liv i badrummet. Med hjälp av inredning såklart, så som handdukar, mattor, ljus osv. Här nedanför hittar ni superfina grejer i tema grönt. Tror verkligen detta skulle passa vårt nya badrum så bra!!


1. Grön handduk – HÄR //  2. Tvål – HÄR // 3. Ljus – HÄR // 4. Vas – HÄR // 5. Tandborstar – HÄR // 6. Stege – HÄR // 7. Marmorplatta – HÄR // 8. Matta – HÄR // 9. Tvättkorg – HÄR // 10. Gröna behållare – HÄR

Jag älskar ju mattor men vet inte om vi kommer ha någon i nya badrummet då vi kommer ha… GOLVVÄRME. Så det behövs ju egentligen inte men det kan ju vara mysigt ändå tänker jag. Vi får se.. Ska fråga Anton vad han tycker 🙂

Kommentarer

 1. Melinda

  Hej Andrea! Ett tips om du inte vill ha det allt för vitt är att göra en vägg i grått kakel, vanligtvis den längst in. Jag har så hemma och det är väldigt snyggt om jag får säga det själv 😉

 2. Ellen

  För att få det ännu mer ombonat kan man försöka ta in mer naturmaterial, det brukar ge en varm känsla. Kanske en tvättkorg i jute eller liknande? Tror det kommer bli så fint, speciellt med grönt färgtema! Ser fram emot slutresultatet!

 3. Sara

  Hej! Vi håller faktiskt också på att renovera vårt badrum nu, snickarna började idag. Vi har redan bestämt kakel & klinkers såklart. Precis som ni har vi ett väldigt litet badrum och kommer därför köra ljust på både väggar och golv. Men det vi fortfarande funderar kring är själva möblerna. Hur kommer ni göra med kommod, badrumsskåp och eventuellt spegelskåp? Kommer ni köra vitt på allt och sen bryter du av allt ljust med inredningen som du skriver i inlägget? Eller kör ni på exempelvis grå kommod? Jag är jättenyfiken för vi har så himla svårt att bestämma oss, så skulle vara kul och få ytterligare inspiration från dig. Kram!

 4. Emelie

  Kul med badrumsrenovering! Underlig fråga kanske, men kan du använda badrummet medans de renoverar eller hur uträttar du dina behov samt duschar under renoveringen? Har också haft tankar på att renovera badrummet men vet inte hur jag ska lösa dessa saker😂

 5. Evelina Dahlberg

  Har jag förstått det hela rätt så ska man inte ha matta på golv med golvvärme, för då kan typ inte golvvärmen funka ordentligt! Inte säker, men kan vara värt att kolla upp innan man köper sig en matta 😊

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting