AllmäntBekännelserTexter

Dagen lista

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR
Grå t-shirt – HÄR //Kjol – HÄR

Dagens mående: Jag känner mig rätt lugn nu. För en vecka sedan bara så mådde jag rätt dåligt, som ni lärt er vid det här laget så varierar mitt mående rejält från dag till dag men idag mår jag bra. Det enda jobbiga är att jag som jag nämnde imorse har väldigt ont i huvudet vilket är enormt påfrestande att ha flera dagar (veckor) i rad.

Dagens borde: Jag borde sätta mig ner och bestämma och beställa det som inte är gjort till badrummet än. Vilket är duschväggar, toalett, handfat, spegelskåp och tvättmaskin. Tycker det är så svårt att uppskatta vad som får plats, vad som blir bra osv. Badrummet är ju väldigt litet så det kommer fortsätta vara tight. Men hur djup tvättmaskin kan jag ha utan att det känns allt för trångt? Hur grunt handfat funkar? Hur väljer man toalett?? Såååå många beslut haha 🙁

Dagens frisyr: Utsläppt och ostylat! <3

Dagens smink: Min vanliga vardags make up med foundation, puder, highlighter, bryn, lite ögonskugga och mascara.

Dagens materiella vill ha: Förutom badrumssaker så skulle jag verkligen vilja ha en beige kappa! Typ DENNA!

Vit t-shirt – HÄR // Klocka – HÄR

Dagens fundering: Vad kommer hända nu efter #MeToo? Kommer det ÄNTLIGEN bli någon förändring? När vi jobbade med vår poddserie #VARFEMTEKVINNA så kände jag mig ena dagen så hoppfull och andra dagen så himla stor hopplöshet.. Vad krävs för att män ska börja respektera kvinnor? Vi skriker våra halsar hesa efter hjälp men ingenstans finns hjälpen att hämta..

Dagens längtan: Jag längtar enormt mycket efter att åka på solsemester med familjen den 2a Januari. Det blir jag, Anton, Pappa, Marie, Mickan (Maries dotter) och Alice. Kommer blir GRYMT! En vecka av sol och bad direkt efter nyår, goals.

Dagens tips: Måste tipsa er om att
– lyssna på Sam Smiths nya ”Pray”. Så vacker!
– titta på The Danish Girl om ni inte sett den än.
– dricka en passionsfrukts-mojito
– äta friterade oliver.

Kommentarer

 1. agnes

  Jag har haft mycket huvudvärk hela livet typ, har kollat synen för det bl.a. och sen bara fått acceptera det. Men insåg jag efter jag fick frågan hos tandläkaren att jag ju biter ihop mina käkar typ JÄMT och pressar tänder när jag sover. Kom på detta för några månader sen och är liksom 23 år?? ingen har föreslagit det för mig heller. Jag gör detta om jag är orolig och stressad, pressar mer -> får mer ont i huvudet som också håller i sig. Du har säkert tänkt på det eller vet ev. att det inte beror på det, men just eftersom det inte slog mig själv, så tips tips i alla fall 🙂
  Mvh /också känslomänniska

 2. Becca

  Skulle vilja tipsa om ”skålhandfat”, införskaffade mig det nyss och det är sjukt snyggt på en svartspräcklig stenskiva:)
  Skaffade även duschväggar som var lite sotade i färgen, även det tycker jag är snyggt om du vill ha lite inspiration:) kram

 3. Klara

  SNÄÄÄÄÄÄLLA GÖR NÅGON FORM AV JULKALENDER PÅ YOUTUBE SOM DU OCH MATHILDA GJORDE FÖRRA ÅRET!!!! Alla uppskattade den såååå mycket och den va svinbra!!!! :))))

 4. Malin

  hahaha lyssnade PRECIS på en gammal podd där du också sa att du ville ha en beige/kamelfärgad kappa! Kanske vore dags att köpa?

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting