AllmäntPodcasts

Veckans podd

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKARMin klänning hittar ni HÄR 

ÄNTLIGEN tisdag hörni. Nej jag vet, tisdagar är verkligen veckans segaste dag men det är kanske därför det är bra att vi valt just tisdagar som vår podd-dag. Eller vad tycker ni? Skulle kännas lite sjukt om vi helt plötsligt bytte dag. Det skulle vara väldigt skönt att släppa på söndagar men antar att vi får köra vidare på tisdagar nu. Eller?? Oavsett så har vi idag släppt ett nytt avsnitt och idag pratar vi om julen (ni ba snälla det är oktober), badrumsrenoverings-kaos, #MeToo och massor av annat. Hoppas ni gillar avsnittet <3 <3

Lyssna gör ni som vanligt i appen Acast eller Podcaster. Ni hittar den om ni söker på ”Mathilda och Andrea”. Sen får ni gärna gå med i vår facebookgrupp som heter ”Mathilda och Andrea’s bekanta” <3 <3

Kommentarer

 1. Julia s

  Personligen känns de bra med en vardag då känns det som att dem flesta är tillgängliga att lyssna. På fredagar är det kanske lätt att skjuta upp att lyssna på podden om du förstår hur jag tänker och så kanske ni tappar lyssnare.. men de spelar väl kanske ingen större roll!. Jag tror det blir bra vad ni än gör!! 🙂

 2. Fille

  Jag måste bara säga TACK TACK TACK till både dig och Mathilda. Igår blev min hund lite sjuk, vilket gjorde att jag grät i flera timmar (ja, världen gick under. Frågor på det??) men imorse när jag skulle gå ut och gå, lyssnade jag på er nya podd och det behövdes verkligen! Första delen av podden, innan ni började prata om metoo såklart, skrattade jag så mycket att jag var glad att det inte var något folk ute. Jag behövde verkligen dethär så tack tack tack och återigen tack!❤️

 3. Michelle Nilsson

  Badrumstips:!!!
  Jag o min sambo renoverar vårat badrum just nu också ? Vi köpte kommod på Bauhaus, dem hade en jätte billig, Ikea har också en fin ? Lycka till! Btw älskar att eran poddis kommer på tisdagar 🙂

 4. frida

  Det är så otroligt många andra som kommer på söndagar men nästan inget måndag-onsdag. tycker definitivt ni ska ha kvar tisdagar 😀

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting