AllmäntSkönhetTips

Afternoon Tea med DeoDoc

Idag var det äntligen dags för det efterlängtade eventet jag höll i tillsammans med DeoDoc! Som ni säkert kommer ihåg så är jag stolt ambassadör för DeoDoc sedan ett par månader tillbaka och idag ville jag berätta om det samt om Underlivsskolan jag deltog i för några veckor sen. Nu finns äntligen avsnitten ute, här nedanför hittar ni avsnitt 1. Avsnitt 2 hittar ni HÄR och 3 HÄR. Jag utmanas i ett pop quiz samt SANT VS MY om underlivet, så jäkla kul men nervöst. Man vill ju inte prestera dåligt som ambassadör hehe..

Vill ni veta något lyxigt? Ni får 20% rabatt på allt från DeoDoc på Lyko.se till och med måndag. Ange bara ”deodoc20” i kassan. Perfekt tillfälle att köpa hem deras nya trosor som kommer i tvåpack och finns som antingen hipsters eller string. Klicka HÄR för att komma till alla deras grymma produkter.

Hur tycker ni att det gick för mig haha? Glöm inte att klicka er vidare till del 2 och 3 också. Ni hittar deras youtubekanal HÄR! Hur bra koll har ni på alla delar?


Men nu mer om eventet idag! Vi höll till på Nio Rum vilket var såå härligt. WOW vad fint det var alltså. Vi hade dukat upp till afternoon tea och allt var verkligen så vacker och fotovänligt som ni säkert kan se.

Hade ett så härligt gäng med mig! Hedieh och Hasti som är grundarna bakom DeoDoc samt Mathilda, Tove, Bianca, Moa, Lovisa, Hanna, Molly och Nicole. Så fina människor allihopa.


Sen var det dags för det roligaste! Ett ungefär likadant test som jag fick göra i youtube-videosarna!! Vi fick tre olika bilder på det kvinnliga underlivet och skulle peka ut de olika delarna. Sen gick vi igenom svaren tillsammans..

Det sjuka är att man kanske tror att man har mer koll än vad man faktiskt har.. Det är nästan sorgligt, att vi kvinnor inte ens kan vårt egna könsorgan ordentligt. Sånt borde man få lära sig till punkt och pricka i skolan kan jag tycka.

När vi gick igenom svaren blev det en hel del skratt kan jag lova hahah.. Vi pratade också om vad man kallar det kvinnliga könet för. Vi alla var rätt överens om att det inte finns något bra ord som är neutralt, inte för flickigt, för hårt eller äckligt. Konstigt ändå. Ordet snopp känns så himla oladdat som jämförelse.. Jag är i alla fall så himla glad för idag, det är så kul att få jobba tillsammans med DeoDoc som gör produkter för kvinnor (av kvinnor) och att de även vill sprida kunskap och bryta den tabu som det finns kring underlivet för många kvinnor, det får fasen vara nog med det nu.

Innan jag säger godnatt; en sista påminnelse om rabattkoden ”deodoc20” som ger er 20% rabatt på DeoDoc’s sortiment hos Lyko.se/deodoc till och med måndag. Kram på er

Kommentarer

  1. A

    Lite besviken tyvärr på att du väljer att samarbeta med dem, med tanke på ditt för övrigt fantastiska arbete för feminism. Deodoc är ett företag som vill tjäna pengar på kvinnor och tjejers osäkerhet kring sitt underliv. Inte mycket girl-power på det. Fråga vilken läkare (som inte är grundare till företaget..) och gynkekolog som helst, och de kommer att skaka på huvudet allihopa. Jag antar att du inte håller med, men det vore intressant att höra din syn på saken 🙂

  2. ISA

    Jag vet aldrig vad jag ska kalla varken det kvinnliga eller manliga könsorganet utan att känna mig som en sexualupplysare för högstadiet eller som en förskollärare. Kommer du på bra namn så plz share 😉

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting