AllmäntOutfits

Pink & Blue Outfit

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Tröja – HÄR // Väst – gammal // Skor – HÄR // Väska – Balenciaga // Jeans – Zara

 Jag ÄLSKAR verkligen att kunna gå i en stickad tröja utan jacka men jag känner på mig att den tiden är över nu för wow vad kallt det varit dom senaste dagarna.. Så kallt att jag faktiskt måste leta fram mina vantar nu så jag slipper frysa om fingrarna eller behöva missbruka handkräm pga torra händer.. I alla fall! Jag har precis ätit lunch och ska förbereda det sista införr mitt event jag ska ha med DeoDoc nu om 40 minuter. Jag har bjudit in några bloggare/vänner till afternoon tea där vi ska ha trevligt, äta gott och framförallt; prata om det kvinnliga underlivet!! Yey!!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting