Allmänt

Halloween inspo

Jag vet att många firade Halloween i helgen men som jag har förstått det verkar det som att folk kommer fira nu i veckan samt nästa helg också. Jag har fått lite frågor om det här med utklädnad och här ovanför har ni lite inspiration på relativt enkla sminkningar. Ett stort tips är verkligen att söka er runt på youtube, det finns sååå grymma tutorials där man får följa steg för steg. Min favorit är nog rådjuret med ett skott i pannan hehe <3

Hörni vi hörs igen imorgon med en recap av helgen Puss! <3

Kommentarer

  1. Amanda

    Hej!
    Älskar din blogg och har följt den i flera år, en av de få som jag verkligen läser texten!

    Älskar också dina collage med outfits! Jag tar examen nu i januari, kan inte du göra ett collage med saker man kan ha på sig?

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting