AllmäntBekännelserFrågor & Svar

Veckans planer

Stickad tröja – HÄR (reklamlänk)

Idag är början på en ny vecka och jag börjar äntligen känna mig som mig själv igen. Hela oktober har varit som ett enda stort mörkt, stressmoln men nu börjar jag lugna ner mig. Det känns skönt att återigen sova hela nätter och känna mig utvilad efter en god natts sömn. Det är verkligen det värsta, att sova ordentligt men fortfarande känna sig trött. Huvudvärken verkar också vara påväg bort så det känns otroligt skönt. Ska dock ta tag i att hitta en naprapat efter era grymma tips, tror absolut att min stelhet i rygg och nacke kan ha påverkan på min huvudvärk.. Men, nu över till veckans planer!

Måndag: Idag har jag inga planer alls förutom att jobba hemifrån vilket känns så skönt. Jag försöker få till en dag i veckan där jag bara fokuserar på att sitta hemma framför datorn. Jag försöker så gott jag kan att planera inlägg för veckan, svara på mejl osv vilket är väldigt skönt. Förutom det ska jag ge mig ut på en långpromenad. Och sen världens tråkigaste grej; vänta på leverans av min toalett som kommer någon gång mellan 12 och 16.. Jag vet helt ärligt talat inte riktigt hur jag ska göra då jag inte kan vara i lägenheten under den tiden. Ska jag vara beredd utanför porten i FYRA timmar? Usch..

Tisdag: På morgonen har jag frukostmöte med Liv samt outfitfotografering. Under mötet tänker jag att vi ska gå igenom planeringen inför December här i bloggen och på youtube. Jag kommer inte orka göra en hel julkalender som förra året men någonting liknande tycker jag kan vara kul! Sen ska jag möta upp Mathilda för att sen gå på ett möte om podden, ska bli superkul! På kvällen har jag inget planerat men jag hoppas på att Anton vill och kan ses <3

Onsdag: På onsdag ska jag ha avstämning med hantverkarfirman angående badrummet. För att se så allt går enligt plan osv. Sen under dagen vill jag gärna träna (har tyyp inte tränat på hela oktober) vilket jag ser fram emot med skräckblandad förtjusning. Det är så läskigt att börja träna igen efter en paus då man verkligen tappar mycket styrka och uthållighet snabbare än vad man tror.. Och juste, sen får vi inte glömma; jag ska på Mollys lanseringsevent för hennes nya smyckeskollektion med Safira. Är verkligen sjukt pepp på detta då jag letar nya smycken 😀

Torsdag: På morgonen har jag PT pass och jag velar mellan att vilja köra ett intervallpass eller rörlighet.. Grejen är den att jag har stora problem med min högra höftböjare vilket också gör att jag har ont i ryggen så vill ju få bukt på det men samtidigt är det sååå mycket roligare att lägga ett PT pass på intervaller då man pushar sig själv så mycket bättre då. Vi får se helt enkelt! På dagen kommer jag storstäda huset då jag ska ha middag här hemma hos pappa på fredagen.

Fredag: På morgonen har jag och Mathilda poddinspelning och efter det ska jag bara vara hemma och förbereda inför min tjejmiddag som jag har på kvällen. Tanken var ju först att jag skulle ha en inflyttningsfest i efterhand men sen kom jag på att datumet jag valt inte funkade så bra då jag inte ens bor hemma i lägenheten då haha.. Så nu fick det bli en vanlig tjejmiddag hemma hos pappa istället. Kanske lika bra, här får vi plats bättre också. Ska bli så kul verkligen!! <3

Lördag: Inga planer!! Goals

Söndag: Det här är så kul, söndagen den 5e November har jag sagt till Anton att han ska boka upp för att vara med mig. Jag har alltså planerat någonting men han vet inte vad (och jag kan ju inte skriva det här i bloggen heller). Det är inte värsta grejen men det är i alla fall en överraskning vilket jag tycker passar perfekt mitt i höst-deppet! <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting