AllmäntOutfits

Beige coat

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Kappa – HÄR // Jeans – H&M // Världens mjukaste, stickade tröja – HÄR // Skor – HÄR // Väska – Balenciaga 

Och örhängena då kanske ni undrar? Jo dom släpps om ett par veckor, äntligen kommer dom i silver! Hur kul? Det var så många av er som ville att dom skulle komma i silver också så jag bönade och bad till produktionsteamet på NAKD (efter att alla plagg börjat producerats) så det är därför dom är lite sena. I alla fall, såhär var jag klädd idag under min lilla mötesdag. Började morgonen tillsammans med Liv, vi gick igenom November och December; framförallt vilka inlägg som ska upp i och med julen. Vi kom fram till att jag ska ha en adventskalender tillsammans med massor av annat julrelaterat. Kommer bli så mysigt här på bloggen från och med slutet av November, hoppas ni är taggade!

Vad tycker ni om min nya kappa förresten? ÄLSKAR den!

Kommentarer

 1. Hilda

  Hej! Går det att förbeställa örhängena eller kan man signa upp så att man får sms/mail när de finns tillgängliga för försäljning? 🙂

 2. Beatrice

  Hej! Skulle vara kul om du ville göra någon slags återkoppling till hur det gått för din kollektion, tänker att du annars brukar prata ekonomi en del. Ex. ifall ni nådde säljmålen, ifall det blev mer eller mindre, vilka plagg som gått bäst och liknande! 🙂 Kraam

 3. Anonym

  Hej! Var produceras dina kläder? Alltså i vilket land och av vilka människor? 🙂 Man kanske kan läsa det någonstans men tycker sånt är väldigt viktigt när jag köper kläder.

  kram

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting