AllmäntVideoinlägg

Ny vlogg!


Ny vlogg hörni!! Mitt mål är att i alla fall uppdatera youtube varannan vecka nu, helst oftare men minst. Jag jobbar ju tillsammans med Liv som hjälper med med diverse och nu fick hon testa på att redigera en vlogg åt mig för första gången. Måste säga att jag är väldigt impad för att vara första vloggen åt mig, eller vad tycker ni? 🙂

Nästa vlogg är redan inspelad och ska lämnas till Liv för redigering idag så ni borde ha den i början av nästa vecka. Kram!

Kommentarer

  1. Anonym

    Jag tycker det va bra redigerat, förutom ljudet vid musiken som var lite väl hög. Om hon fixar så att ljudnivån är densamma hela tiden -12db cirka, så blir det behagligare än att behöva höja när du pratar för att sen direkt sänka när musik kommer.

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting