AllmäntRecept

RECEPT: Enkel, krämig pasta

Sen jag flyttade hem till pappa i och med badrumsrenoveringen har mitt recept-arkiv här i bloggen stått helt still men det beror ju på att jag inte alltid är med och lagar maten. Ja ni förstår nog! Mina matvanor är inte riktigt som dom brukar vara alltså. Men nu när jag och Anton lagade mat tillsammans i onsdags var jag tvungen att dokumentera det så ni får något recept i alla fall, och detta mina vänner är sjukt enkelt och kräver inte alls många ingredienser. Gott är det också!

Ingredienser 4 portioner:
2 paket färsk pasta
4 kycklingfiléer
3 dl creme fraiche
1 påse babyspenat
strimlade, soltorkade tomater
3 vitlöksklyftor
1 gul lök
3 msk grönsaksfond
1 tsk soja
salt & peppar

Gör såhär:
1. Börja med att skära kycklingen i små bitar, stek sedan i stekpanna.
2. När kycklingen börjar bli klar, häll i hackad lök och vitlök i stekpannan.
3. Sätt på pastavattnet medan du blandar i resten av ingredienserna i stekpannan
4. Koka pastan och låt samtidigt kycklingsåsen puttra på låg värme, smaka av med fond, soja, salt och peppar.

Serveras med permesan! <3

Kommentarer

  1. Anonym

    Ser jättegott ut! Behövde verkligen tips på nån smidig maträtt så detta ska jag verkligen prova! Men menar créme fraiche? läser man det du skrivit högt blir det som uttalet för créme fraiche. Tänkte att det är bäst jag frågar för säkerhetsskull så jag inte köpet fel ingrediens när jag handlar sen.

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting