AllmäntReceptTips

Kladdkakans dag!


Idag är det tydligen kladdkakans dag och jag kom genast och tänka på den saffranskladdkaka och kanelbullekladdkaka jag har bakat några gånger. Till min stora förvåning så har jag inte bloggat om dom så fick gå till grunrecepten och låna deras bilder istället. Jag älskar vanlig kladdkaka men detta är verkligen kladdkaka 2.0 om jag får säga det själv.

Saffranskladdkaka av Lindas Bakskola – HÄR
Sen måste jag också tipsa kanelbullekladdkakan. . Denna är verkligen MAGISK. Jag och Anton bjöd på den när hans farmor och kusiner var hos oss och alla älskade den, fanns inte en smula kvar.

Kanelbullekladdkaka av Fridas bakblogg – HÄR

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting