Okategoriserade

Recept: Alkoholfria drinkar


Något jag och Mathilda pratat mycket om i podden är ju det faktum att vi dricker alkohol väldigt sällan. Allt är ju relativt men om jag jämför med många andra i min ålder känns det i alla fall som att jag dricker alkohol sällan. Vad beror detta på då? För jag är inte emot alkohol och är inte heller nykterist. För mig handlar det om att jag inte alltid tycker att det är värt att dricka alkohol. Jag vill kunna jobba dagen efter, köra bil och träna. Men bara för att jag vill träna, jobba eller köra bil så betyder ju inte det att jag vill avstå från festliga tillställningar eller gott att dricka! När andra dricker drinkar, bubbel eller öl så behöver man ju faktiskt inte byta ut det mot vatten bara för att man vill köra alkoholfritt. Hur fina ser inte mina drinkar ut på bilden över till exempel? Enkla, goda och helt alkoholfria! I samarbete med Kopparberg så har jag satt ihop två stycken snabba alkoholfria drinkar som är sååå goda.

Kopparbergs alkoholfria cider hittar ni på närmsta Ica och om ni vill hitta flera goda recept än mina två nedanför så kan ni gå in här: http://kopparbergcider.se/campaigns/ciderdrinkar


”Berry Bomb” med Kopparbergs alkoholfria cider Mixed Fruit
Hur underbar ser inte den här ut?? Mina favoritdrinkar innehåller frukt eller bär så därför var det en självklarhet att ha det i båda mina drinkar. Jag passade på att bjuda Mathilda på båda och Berry Bomb blev hennes favorit!

Ingredienser 4 glas:
1 Kopparberg Mixed Fruits
Mycket is
Mosade jordgubbar
Blåbär
Limeskivor
Lite socker


”Citrus crush” med Kopparbergs alkoholfria cider Strawberry & Lime
Något jag ÄÄÄLSKAR är sura och syrliga drinkar, och ingefära.. Jag ÄLSKAR ingefära i drinkar. Den här blev min favorit även om jag älskade båda, men jag är ju en sucker för surt!

Ingredienser 4 glas:
1 Kopparberg Strawberry & Lime
Mycket is
Små skivor lime, citron, apelsin & grapefrukt
Riven ingefära
Lite socker.

Ja som ni kan förstå var detta inte alls svårt att sätta ihop och som ni nog också kan förstå så var dessa sjukt goda! Riktigt uppfriskande och fräscha. Förra veckan så hade ju jag tjejmiddag hemma hos mig och det kändes riktigt bra att kunna erbjuda något gott, fint och festligt som var alkoholfritt till dom som ville skippa alkoholen av diverse anledningar. Glöm nu inte att kika in på Kopparbergs hemsida för att ta del av flera drinkrecept!

Kommentarer

  1. Fatima

    Hej Andrea! Först och främst vill jag tacka för en grym blogg! Det är alltid lika kul att läsa den. Jag behöver lite tips. Är relativt ny här i Sthlm eller har bott här i tre månader nu. Kommer från en rätt liten stad i Skåne men tycker att det känns så ensamt här. Jag flyttade upp för att jag fick ett jobb jag länge velat ha. Jag tycker jättemycket om mina kollegor men det har inte blivit att vi umgåtts utanför jobb än. Jag är ganska van vid att alltid ha mina helger planerade och jag umgicks mycket med vänner och var ute en del men det har inte blivit det en enda gång sen jag flyttade upp. Hur lär man känna fler människor? Har du några tips? De skulle uppskattas!! <3

  2. Amanda

    Kommer pälsjackan komma in i strl 34/32? Har sett att det fylls på med de större storlekarna men kommer de fyllas på mer i de mindre?

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting