AllmäntNew inSkönhetTips

SILVRSMYCKENA I LAGER!

1. Stora stjärnörhängen – HÄR // 2. Örhängen med tre små stjärnor – HÄR // 3. Halsband med stjärnor – HÄR // 

Alltså woow är så glad över att vi bestämde oss för att göra smyckena i silver också, HUR fina är dom inte? Det är så kul att jag fick designa smycken för dom här känns verkligen perfekta för oss som kanske inte är största fansen av blingbling. Priserna ligger på 99-199 kr och dom kommer endast släppas i denna upplagan, dom kommer alltså INTE tas in igen så passa på nu om ni vill vara säkra på att få hem ett eller flera smycken från min kollektion.

Update; dessa är tyvärr slutsålda! <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting