AllmäntVideoinlägg

Vlogg – Update om badrummet

En ny vlogg är uppe på kanalen, igen! Eller hur är redigeringen bra? Liv blir bara bättre och bättre vilket är så himla roligt. Och efter bara några timmar på youtube så förstår jag att ni gillar när jag filmar med den här kameran mer än med min gopro så jag ska fortsätta vlogga med denna nu! I den här videon får ni följa med mig till gymmet, till Grand Hotel och till lägenheten för att kolla in renoveringen av badrummet. Det händer saker så himla fort nu, från onsdagen (när jag spelade in) till fredagen blev allt kakel helt färdigt både väggar och golv så får åka dit och filma snart igen! 🙂

 

 

 

Kommentarer

  1. Mileha

    Åh älskar att du gör vloggar igen!

    Jag flyttar till min första lägenhet snart och har det mesta men tycker det är så svårt att hitta kaffekoppar! Älskar klassiska vita som man brukar få på kaféer med ett litet fat dock ganska opraktiska för mitt lilla kök. Kan du snälla tipsa om fina kaffekoppar, typ utan handtag? <3

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting