AllmäntTips

Min rosa pyjamas

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Gud vad ni är många som har frågat om min pyjamas, visst är den fin? Jag fick den av Elsa och Anna i inflyttningspresent och wow vad glad jag blir. Finns ingenting mer underbart än att gå runt i pyjamas hemma. Det jag älskar med denna är att den så tunn men ändå långärmad, precis lagom varm. Sover jag med fönstret öppet är denna perfekt att sova med, annars har jag den mer innan och efter jag ska sova 🙂

Den är från Åhléns men jag hittar den tyvärr inte på hemsidan så ni får kolla i butik. Nedanför hittar ni fler pyjamaser!


Rosa skjorta HÄR – Rosa byxor – HÄR // Svart skjorta HÄR – Svarta byxor – HÄR 


Blå skjorta HÄR – Blåa byxor – HÄR // Blommig skjorta HÄR – Blommiga byxor – HÄR  

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting