AllmäntMin dag/helg i bilder

Weekend snapshots


Först och främst, SER NI HUR FINT vårt badrumsgolv är? Alltså nyp mig för det känns som att jag drömmer. Nej men okej nu ska vi ta detta i kronologisk ordning. I fredags så hade jag bokat upp mig för att inte göra någonting annat än att ta emot leveranser till lägenheten, det var vårt handfat och tvättmaskinen som skulle komma någon gång mellan 16-22.00. Som tur var så kom dom bara med en timmes mellanrum runt klockan 18 så min kväll blev inte så förstörd som jag förväntat mig. Jag passade självklart på att kika in och se hur det går för hantverkarna. När bilden är tagen så hade dom inte fogat men det är det nu, och det är ÄNNU snyggare. Haha badrummet ser verkligen sjukt litet på bilden men för er som glömt hur det såg ut från början kan läsa DETTA inlägg.

Fredagen slutade i alla fall hemma hos mamma där Nora tyckte att jag lika gärna kunde sova kvar, sagt och gjort så sov jag kvar där vilket var väldigt mysigt. Vi spenderade morgonen åt att kolla på gamla foton och videos på Nora, känns verkligen som att tiden gått så himla fort. Nu är hon helt plötsligt 142 cm lång och har läxor.. På tal om längd, jag har alltid trott att jag är 170.5 cm (men ändå sagt 171) men jag mätte mig i lördags och jag är nästan 172 cm. Tyckte jag var lite roligt 🙂


Sen på dagen så tränade jag med Moa (mer om det kommer i ett annat inlägg) och på kvällen var det dags för Kaspers 21 årsfest med tema maskerad. Jag och Anton klädde ut oss till dalmatiner, vi såg lite ut som en blandning av kaniner, hundar och kossor men tycker ändå att det blev en bra budgetoutfit. Vi köpte öron och svans för 79 kr och sen målade vi bara svarta prickar på vita tröjor med spritpenna 🙂 Festen var i alla fall väldigt rolig men jag gick ”redan” vid halv två ungefär. Jag kände verkligen att jag var så himla trött, inte bara sömnig men också alkohol-trött. Det här var femte helgen i rad jag festat och nu får det faktiskt vara nog. Tänker inte dricka alkohol förens Mathildas födelsedag om drygt en månad.
Söndagen var väldigt lugn. Jag och Anton vaknade runt tio och efter det åkte jag till Ikea för att köpa lite saker som behövs till lägenheten. Bland annat ljus i alla olika storlekar och former, servetter, matlådor samt förvaringsburkar till mjöl, socker osv. Mitt mission när vi flyttar hem igen är att organisera vårt skafferi som är kaos så tänkte att det kan vara nice med glasburkar till det man använder oftast! 🙂 Efter Ikeavisiten så åkte jag hem till mamma, Nora, Alice och Oskar igen för att äta farsdagsmiddag. Min pappa är bortrest så vi kunde inte fira med honom men det var mysigt att fira med den andra pappan i familjen. Vi åt biff rydberg vilket var sjukt gott alltså!

Sen smsade jag Isabelle och frågade vad hon hade för sig, ingenting visade det sig så jag föreslog att vi förlängde helgen lite med en sleep over hos henne. Stackarn har brutit foten så hon behöver både hjälp och sällskap. Vi köpte med oss färskt bröd och andra frukosttillbehör. Vi somnade redan innan 23.00 framför Modern Family och imorse kollade vi på Nyhetsmorgon och åt supergod frukost. Fasen vad mysigt det var alltså! Och nu ikväll ska vi på Alex & Sigges föreställning på Cirkus, så härligt <3

Klockan 12 idag (nu är vi alltså inne på måndag men förlängde ju som sagt min helg hehe) så hade jag PT-pass. Efter detta pass har jag bara 5 pass kvar och som det ser ut nu så kommer jag inte köpa nya pass. Inte för att jag inte vill, utan för att jag borde klara mig nu på egen hand och för att det är jäkligt dyrt. Vi körde axlar och bröst samt avslutade med tabata-intervaller på löpbandet. Så jäkla skönt att avsluta med det och bara ta ut kroppen till max! 🙂

Det var min helg hörni! <3

Kommentarer

 1. Nelly

  Omg!! Vad heter brädspelet man ser Nora sitta och spela?? Spelade det jämt som barn men kan fan inte komma på vad det heter! Skulle bli sååå glad om du svarade haha

 2. Emilia

  Har ditt guldiga halsband släppts ännu? Jag vet inte riktigt hur jag ska nå dig, det känns som det bästa sättet är på bloggen men då måste jag oftast kommentera flera gånger för att få svar trots att det är få kommentarer i just det inlägget. Jag ser också att det är andra som inte heller får svar på sina frågor. Det skulle bara vara uppskattat om du svarade på kommentarerna i bloggen mer! Kram från en läsare som varit med sedan 2014 <3

  1. Andrea Hedenstedt

   Hej Emilia! Jag vet inte riktigt då det har blivit fel med produktionen för de guldiga halsbanden men dom är på G! <3 Vad kul att du varit med så länge, och förlåt för att det tagit länge att få svar! <3

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting