AllmäntReceptTips

Recept: krämig laxpasta!

Måste bara tipsa er om pastan som jag, Elsa och Anna lagade i torsdags. Vi visste inte riktigt vad vi var sugna på men då kom jag och tänka på en pasta jag åt på en italiensk restaurang för några månader sedan. En väääldigt god laxpasta, jag sökte efter restaurangen på google och hittade menyn med de flesta ingredienserna nedskrivna. Vi fick alltså köra lite på känsla men det blev riktigt bra ändå, denna måste ni testa!!

Ingredienser:
Laxfilé
Pasta
Babyspenat
Citronsaft
Sambal Olek
Mascarpone
Paprikakrydda
Salt & peppar

Gör såhär:
Sätt på ugnen på 175 grader
Lägg tinad laxfilé med olja, salt, peppar och paprikakrydda i en ugnsform. In i ugnen och sätt timer på cirka 25 minuter.
När det är cirka tio minuter kvar, sätt på pastavatten.
Häll i mascarponen i stekpannan tillsammans med spenat, sambal, citron och kryddor.
När laxen är klar, mosa den i små bitar och lägg i såsen.
Koka pasta, exempelvis casarecce som vi hade! 🙂

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting