AllmäntVideoinlägg

Vlogg: Lördagen 11e November

Ny vlogg uppe på kanalen! Denna video är inspelad i lördags och som ni ser så handlar den om escape rooms, träning och maskerad! <3 Hoppas ni gillar den 🙂

Kommentarer

  1. Anonym

    SJUKT störande att musiken spelas på rätt hög nivå samtidigt som du pratar, pausade flera gånger för jag trodde de var ngt annat som lät sen, plz stäng av musiken när du pratar eller sänk avsevärt.

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting