AllmäntInredning

Bästa jävla hem


Gissa vad jag gjort under halva dagen igår och hela dagen idag? Jo varit tillbaka i lägenheten, tillbaka hemma! En fantastisk känsla måste jag erkänna, alltså FANTASTISK. Jag förstod verkligen inte att man kunde känns så mycket kärlek till sitt hem förens jag köpte den här lägenheten. Snacka om att trygg punkt fått en ny innebörd. Det känns liksom som att lägenheten är den tredje personen här hemma, som en familjemedlem. Nu ska jag sluta babbla och berätta om livet senaste dygnet. Igår vid lunchtid åkte jag och Mathilda till lägenheten för att visa hantverkarna vart krokar, toalettrullehållare osv skulle sitta. Och en timme senare var badrummet 100% KLART. Helt sinnes. Världens bästa vän hjälpte mig att städa i flera timmar under kvällen och wow vad det behövdes. Alltså vi dammade dörrar, luckor, allt. Man kan säga att det har varit byggdam överallt i hela lägenheten förutom inne i sovrummet vilket man kan tacka gudarna för.

Alla textiler i vardagsrummet förutom mattan fick jag ta hem till pappa och tvätta för att dom var så dammiga.. Men nu är dom fräscha och fina igen! <3


Det är så mysigt att vara här igen. Jag hade egentligen inte tänkt att sova här redan ikväll men jag fick över mina saker snabbare än förväntat så jag sover här redan nu. Tända ljus är ju underskattat om något hörni.


Efter att hantverkarna lämnade över badrummet så har jag varit jättenervös över att upptäcka något fel, typ att vattnet inte rinner undan, att något läcker eller liknande. Något jag var JÄTTERÄDD över var att testa vår nya tvättmaskin haha.. Såg framför mig hur den inte skulle vara rätt monterad till avloppet eller liknande men icke, det gick hur bra som helst att tvätta gårdagens kläder. Det gjorde mig lycklig in i själen. Och lugn, finns det någon härligare känsla än lugn? Tror inte det.

Snart kommer Elsa och Anna hit för middag och lite skitsnack, ska bli så mysigt. Det känns väldigt skönt att kunna ta hit kompisar nu och inte behöva våldgästa pappa & co hela tiden. Jag fick sån myskänsla nyss att jag kokade kaffe, jag brukar aldrig koka kaffe på kvällarna. Mysfaktorn är på topp hörni, det är även mitt humör <3 <3

Kommentarer

 1. Sjuksyrror

  Förstår din känsla helt! Är ju så skönt när man kommer hem till sitt efter att ha varit borta ett tag. Av det vi har fått se av badrummet så ser det ju så fint ut, måste va roligt att få välja helt själv hur man vill ha det, skönt med tvättmaskin med 😀

 2. rebecca

  Ååhhh ja alltså när man väl har flyttat hemifrån och har något eget så är det verkligen ens HEM, ens RIKTIGA HEM! Förstår din känsla! Och gud va fint det lilla man fick se här av badrummet! Visa gärna mer bilder/en vlogg!
  Ha en bra helg! ❤️

 3. Freja

  Blev så glad av att läsa det här! Din glädje och kärleken till ditt hem förmedlades verkligen i texten! kul att renoveringen blev lyckad!

 4. Ida

  Hej! Kan inte du ge tips på julklappar till nära och kära här i bloggen? Och även knåpa ihop ett inlägg med vad du själv önskar dig? Helst inom den närmaste veckan eftersom det är nu man vill önska sig saker och även börjar titta på saker till andra! Kram <3

 5. Anonym

  Hej! <3 Hur ställer du dig till att fixa/köpa ut/ge alkohol till yngre syskon? Har du gjort det någon gång?

  Sen undra jag också om det var något fel på ljudet på ert förra podavsnitt eller om det bara är jag som upplevde att ni va väldigt långt borta och som att det ekade?

 6. Anonym

  Heej bästa Andrea! Vet att du nämnde i podden för ett tag sedan att du har slutat med dina p-piller, och jag undrar vad du använder nu istället? Kram på dig!

 7. Anonym

  Hej Andrea! Upplevde du sexuella trakasserier såsom catcalling när du var i New York (är medveten om att det sker i Sverige också men kändes extra mycket där). Personligen var det omöjligt för mig att att gå på Times square utan att höra någon obehaglig kommentar. Kram

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting