AllmäntTipsWanted

Den perfekta vardagsblusen

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM FÖR ANDREA HEDENSTEDT x NA-KDandrea hedenstedt x na-kd flounce v neck blouse1. Rosa – HÄR // 2. Blå – HÄR // 3. Svart – HÄR // 4. Vit – HÄR

Vill verkligen pusha min egendesignade blus för hur fin är den inte? Jag älskar den i alla färger men min personliga favorit är nog ändå den blå, tycker den ser så lyxig ut liksom. Något jag gillar med den är att den går att styla på olika sätt. Man kan ha den mer uppknäppt och långt ner på axlarna som jag bär den svarta, ha den instoppad, utanför eller som jag bär den vita. Ärmarna är precis lagom utsvängda enligt mig, inte sådär mycket så dom kommer i vägen liksom! <3

Kommentarer

  1. Klara

    Du var ju med i en tävling på nakd med flera influencers fick tävla om en egen kollektion genom att designa en tshirt. Och linn ahlborg vann ju och får göra en kollektion men ändå får du släppa en kollektion där lååångt innan hennes, hur kommer det sig? Är inte det ganska orätttvist?

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting