AllmäntInredning

Badrummet efter renoveringen!

YIIIHAAA!!! Lyckan är total för vårt badrum blev som ni vet helt klart i onsdags och nu får ni äntligen se bilder på det! Renoveringen tog exakt 34 dagar vilket kändes som en evighet men snacka om värt det. Jag har också haft lite ångest inför att det har kostat så mycket pengar men det känns också så himla värt nu när det väl är klart. Bästa beslutet någonsin! Badrummet innan var gjort i och med stambyte 2004 eller 2006 (kommer inte riktigt ihåg) och var både konstigt gjort och hade börjat bli lite gammalt och slitet. En av de stora anledningarna till att jag ville renovera var för att jag hellre hade dusch + tvättmaskin istället för badkar. Sen tackar man ju inte nej till ett nytt, snyggt badrum heller! Om ni vill se mer av hur badrummet såg ut innan renoveringen så hittar ni inlägget med alla före-bilder hittar ni HÄR!

Här nedanför hittar ni bilder efter renoveringen + inköpslista längst ner!


Min favoritgrej i hela badrummet måste ändå vara vårt fina handfat. HUR snyggt är det inte att den är i mörkgrått? Bryter av på ett så fint sätt mot allt det ljusa tycker jag. Det kanske inte syns jättetydligt på bilden men det är ganska grunt men det gör verkligen ingenting. Var orolig över att det skulle vara svårt att tvätta ansiktet osv men har inte varit några problem då spegelskåpet sitter rätt högt över och inte heller är speciellt djupt.


Tycker golvbrunnen blev väldigt snygg också. Tanken från början var att vi skulle ha en golvbrunn längst in mot väggen men då var vi tvungna att höja golvet ännu mer vilket jag inte ville, då skulle man få ta som ett halvt trappsteg in vilket kändes lite konstigt. Under kakelplattan är det en ”vanlig” golvbrunn.


Äntligen ett rymligt badrumsskåp! Vårt förra var verkligen suuuperlitet. Den har inbyggt ljus som ni ser vilket passar perfekt när jag ska sminka mig eller när man ska plocka ögonbrynen.


Vi hade ju planerat att ha handdukstork men det fick inte riktigt plats så det fick bli vanliga krokar istället. Gjorde inte mig supermycket men lite tråkigt ändå. You can’t have it all som man brukar säga 🙂


Blir helt varm i kroppen för att det är så fint <3

Väggfäst toalettborste, varför jag är så glad över att den sitter fast på väggen får ni höra mer om i nästa poddavsnitt hehe..

Jag ville helst ha raka duschväggar men i och med att badrummet är så litet så blev det bäst med rundade. Vi har 80×80 cm vilket funkar perfekt att duscha ensam i. Tror 90×90 är vanligast, vi var lite oroliga över att det skulle kännas litet men det funkar perfekt! Och som ni kanske ser så är tvättmaskinen rätt grund, så himla skönt att det fanns lite mindre tvättmaskiner som ändå tar rätt mycket mängd i tvätt. Tror vår rymmer 7 kg vilket nog kommer passa oss två perfekt. Behöver vi stortvätta finns ju alltid föreningens tvättstuga kvar! 🙂

Inköpslista:
Kombinerad tvättmaskin & torktumlare: LG
Dusch: Tapwell
Kran: Tapwell
Krokar: Tapwell
Duschhylla: Tapwell
Toalettrullehållare: Tapwell
Toalettborste: Tapwell
Duschväggar: Camargue Dalarö
Toalett: Ifö
Spegelskåp: Ifö
Kommod/handfat: Svedbergs

Vad tycker ni? <3 

Kommentarer

  1. Margareta

    Superfint renoverat, så snyggt! Vilka är måtten för badrummet? Jag skulle verkligen vilja sätta in tvättmaskin men har ett litet badrum och är osäker på om det får plats..

  2. Malin

    Otroligt fint! Har varit jätteroligt att läsa om din renovering då vi också renoverar badrummet just nu. Jobbigt under tiden men om några veckor är det klart. Hoppas på ett lika bra resultat som detta!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting