AllmäntTips

Black Friday Week – Designers & inredning

Black Friday Week Designer

Hörni jag är verkligen chockad över det här med Black Friday week, det är erbjudanden överallt och det gör mig nästan lite stressad. MEN, det finns verkligen bra erbjudanden så tänkte dela med mig av lite tips när det kommer till dyrare saker så som väskor, skor och inredning. Först ut; dyra grejer med bra rabatter!

1. Orange väska från Stella McCartney // 2. Virkad väska från Stella McCartney // 3. Rosa väska från Stella McCartney // 4. Svart väska från Valentino // 5. Turkos väska från Valentino // 6. Rosa skor från Valentino // 7. Puderrosa väska från Valentino // 8. Grå klackar från Valentino // 9. Orange väska från Balenciaga

 

Sen har vi det här med inredning och saker till hemmet. Det är verkligen saker som kan dra iväg rejält när man exempelvis ska flytta hemifrån. I detta collage eller på kampanjsidan kommer ni definitivt hitta bra julklappar till mamma eller pappa, eller varför inte till en kompis som ska flytta hemifrån snart? <3

1. Ljusstakar från Orrefors // 2. Lampa från Herstal // 3. Moccamaster // 4. Matservis från Rosenthal (den som jag har!) // 5. Kaffekoppar från Rörstrand (har dom också!) // 6. Knivset från Global

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting