AllmäntOutfits

GRÅ JEANSJACKA I LAGER!!

INNEHÅLLER REKLAM FÖR ANDREA HEDENSTEDT X NA-KD


Jeansjacka – HÄR // Klänning – HÄR

ÄNTLIGEN finns jackan att köpa från min kollektion. Det blev tyvärr strul med den här i produktion precis innan släpp så det är därför den är försenad men nu är den precis som den ska vara och hur fin är den inte? Älskar att det är mörkgrå, känns som att det verkligen funkar året runt. Vill ni veta det allra bästa? NA-KD har ju 30% rabatt på alla ordinarie priser på hela hemsidan så även om den här jackan är HELT ny så får ni 30% rabatt om ni anger ”BLACKWEEK” i kassan.

Jacka – HÄR // Vit topp – HÄR // Skor – HÄR // Jeans – Coming soon!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting