AllmäntVideoinlägg

Vlogg: Skönhetsdag!

Ny vlogg hörni! Ni får följa med mig när jag fixar naglarna första gången på fleeera månader, när jag äter lunch med Moa, kollar in Black Friday-erbjudanden på Nathalie Schuterman och färgar ögonbrynen som ni ser på thumbnailen haha! Hoppas ni gillar den 😀

LÄNK till receptet!
LÄNK till brun utan solen (adlink)

Kommentarer

  1. Hanna Kristensson

    Vart kommer den svarta tröjan du har på dig i videon? Den med lite utsvängda ärmar? Så fin! Speciellt till den där lila pälsjackan, waaaaow.

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting