AllmäntOutfits

Get my look!

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR!Notera hur stolt vi poserar med tidningen hahha.. Tog hem en till och med! No shame 

Det är så många som har frågat mig om outfiten jag bar på livepodden och självklart ska jag berätta om den. Tröjan är från Ginatricot men säljs tyvärr inte längre (köpte den förrförra vintern tror jag) och byxorna är slutsålda från RebeccaStella. MEN, jag har hittat snarlika plagg så om ni är sugna på nästan en likadan outfit så har ni look a likes nedanför <3


1an // 2an // 3an // 4an
Jag fick också en fråga kring hur jag gör för att off shoulder-tröjor inte ska åka upp hela tiden. Sanningen är att den tröjan på livepodden faktiskt sitter rätt bra då det är en så bred kant! Annars har jag samma problem..

1an // 2an // 3an // 4an 
Kan verkligen pusha för nummer 4, dom kostar nämligen bara 207 kr!

Kommentarer

  1. Moa

    Hej fina Andrea! Det vore fantastiskt om du nu i dagarna la ut tips på nyårsoutfits, både klänningar, kjolar, toppar och byxor, har ingen aning om vad jag ska ha på mig 😉
    Kram

  2. malin

    Hej Andrea! Älskar eran podd bara mer och som någon annan skrev känns podden mindre PK nu, tummen upp!!
    Jag undrar hur förberedda ni är inför ett avsnitt, har läst att ni skriver manus men ni verkar alltid så oförberedda på ett bra sätt.. vet inte hur jag ska förklara men ni skrattar liksom alltid så ärligt med varandra och verkar typ chockade ibland över va den andra säger! Går ni igenom innan precis vad som skall sägas eller ”hittar” ni på lite längst vägen? Alltså eran podd är min favvo, flera gånger jag garvar rätt ut åt saker ni säger! Haha

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting