AllmäntTips

Mina mest lyssnade låtar 2017

Jag i Januari 2017

2017 börjar lida mot sitt slut och medan jag satt och började på min årsresumé till bloggen skulle jag sätta på lite musik och hittade då en spellista som Spotify satt ihop till mig; mina mest lyssnade låtar 2017. Vilket fint musikår det har varit ändå. Jag tänkte att jag kan lista några av dom låtarna (som kanske inte allaaaa av er redan hört 100 gånger) nedanför. Alltså ska jag försöka lista låtarna som jag lyssnat sjukt mycket på men som förhoppningsvis inte alla ni redan hört. Självklart är dessa låtar välkända men tog inte med Shape Of You eller Despacito liksom, inte för att dom ens var med på min lista men ni förståååår. Tänker att jag skriver en liten beskrivning om vad låten betyder för mig eller vad jag kopplar den till.

Drama – Roy Woods (feat. Drake)
Grejen med den här låten är att jag började lyssna på den förra året, sommaren 2016 och låten släpptes redan 2015. Den här låten är ALLT och lite till, den är bara så jävla skön. Anton visade den för mig och vi har lyssnat på den mycket när vi åkt bil tillsammans, samtidigt som vi hållit varandra i handen (kör automat för er som fåt panne nu). HÄR hittar ni låten på Spotify.

 

Feel No Ways – Drake 
Något som känns sjukt på ett sätt, är vetskapen om att jag om 10-20 år kommer att koppla Drakes musik till mina tidiga vuxenår. För satan vad jag lyssnar mycket på Drake. Tempot och soundet passar mig perfekt, sen älskar jag hans texter. Feel No Ways tycker jag är fin, och sorglig. Den handlar ju om en relation som inte funkar vilket går att applicera både i kärleks och vänskapsrelationer. HÄR hittar ni låten på Spotify. Jag gillar specifikt denna del
”I tried with you
There’s more to life than sleeping in and getting high with you
I had to let go of us to show myself what I could do
And that just didn’t sit right with you”

Clique – Kanye West (feat. Big Sean & Jay Z)
Jag måste säga att jag blev rätt chockad över att den här låten var en av mina mest spelade men sen slog det mig att den här låten spelas tyyyp… Fyra gånger i veckan i alla fall. Detta är nämligen en av mina favoriter att springa eller träna till på gymmet. Alltså det är UNDERBART att köra tabata-intervaller till denna. Man blir ju peppad alltså. HÄR hittar ni låten på Spotify.

FOOLS – Troye Sivan
Jag älskar den här låten av hela mitt hjärta och jag tycker att den är så vacker men det gör ändå ont i mig när jag lyssnar på den, just för att jag började lyssna på den när jag mådde väldigt dåligt. Det blir liksom som att jag kastas tillbaka till det måendet så fort den spelas i mina hörlurar. HÄR hittar ni låten på Spotify.

No Role Modelz – J. Cole
Detta är också en låt som jag lyssnat på länge, sedan 2015 tror jag. Men under året har jag blivit lite kär i J Cole’s gamla album igen och speciellt den här låten. Rent känslomässigt vet jag inte riktigt vad den här låten betyder för mig, men jag vet att jag tycker att den är väldigt bra. HÄR hittar ni låten på Spotify.

A World Alone – Lorde
Den här låten började jag lyssna på tack vare tv-serien Skam. Alltså hur bra musik var det inte i Skam helt ärligt talat? Detta är en underbar låt att lyssna på när man sitter på tunnelbanan och känner sig neutral. Jag blir liksom glad, lugn och harmonisk av den. Typ ”saker kommer lösa sig”-känsla! Underbart ju. HÄR hittar ni låten på Spotify.

Places – Martin Solveig
Ren och skär lycka är ju vad man känner i hela kroppen när man hör denna slinga. Den här lyssnar jag alltid på när jag springer, HÄR hittar ni låten på Spotify.

Ensam – Mwuana 
Åter igen en låt som inte släpptes 2017, jag hittade den här låten 2015 när jag och Anton var i Thailand och sen dess spelas den minst en gång i veckan. Tycker att den är SÅ JÄVLA SKÖN. Alltså blir feeeestsugen haha, så festsugen att jag knappt kan skriva klar detta stycke pga måste dra till klubbish bye. Ni ba..??? 🙂 HÄR hittar ni låten på Spotify.

 

Kommentarer

  1. Olivia

    Andrea, jag och mina vänner behöver hjälp!! Vi vill gå ut i Stockholm men har ingen aning om vart vi ska gå! Vi är 4 tjejer på 19 år och har noll koll på utelivet där, har du tips?? Tror vi gillar samma musik som du, inte för mycket house!
    Kram<33

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting