TipsWanted

SHOEMANIA

Något jag tycker är lite kul är alla dessa adventskalendrar som olika hemsidor har. Varje dag betyder ett nytt erbjudande och idag har NA-KD 20% rabatt på alla skor på hemsidan. Jag kikade in lite snabbt och hittade sååå många fina. Mina favoriter är nummer 3, 7 och 11! Juste, koden ni ska fylla i för att aktivera rabatten är ”SHOES20”Alla skor hittar ni HÄR


1an // 2an // 3an


4an // 5an // 6an


7an // 8an // 9an

10an // 11an // 12an

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting