AllmäntTipsWanted

Mellandagsrea – Favoriter


1an
// 2an // 3an // 4an // 5an // 6an

Ellos rea på inredning är GALEN, det finns sååå mycket fint. Resten av rean hittar ni HÄR

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an
Resten av NA-KD’s mellandagsrea hittar ni HÄR!


1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an

Kan varmt rekommendera båda tightsen om man är ute efter några som sitter på plats och inte är genomskinliga, har båda två och älskar dom. Funderar till och med på att beställa ett par till svarta så jag slipper tvätta dom heeeeela tiden. Jag har storlek S i mina tights från Nike och medium i sport-bh om någon undrar! 🙂


1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an

Jag tänkte att jag kunde passa på att tispa om lite mer basplagg än galna plagg. För det är såå nice att fynda sånt man verkligen behöver. Typ en svart, mysig tröja eller ett par raka jeans?

 


1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an
PSST!! Nummer två är nedsatta med 50% och kostar endast 299 kr!!

Kommentarer

  1. Frida

    Varför har inte dina byxor kommit in på nakd än? Alltså nummer 6 på en av bilderna, dem med stjärnor längst ner? Det har ju bara stått coming soon på dem ända sen du släppte kollektioner MEN NÄR ÄR SOON DÅ?

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting