AllmäntVideoinlägg

Vlogg: ett spännande möte

Den här videon gjorde jag i samarbete med Cultural Care, dom har inte bett mig göra detta inlägg utan det är bara jag som personligen vill tipsa er om att kolla på den här vloggen. Du kanske känner att du inte riktigt vet vad du vill göra med ditt liv men att du vill göra någonting? DÅ är detta vlogg något för dig. Till dig som inte vet vad du ska göra efter studenten i sommar, eller till dig som inte trivs på jobbet, eller till dig som vill lära dig engelska och utvecklas på ett personligt plan. Jag älskar verkligen att göra samarbeten som gör skillnad för wow vad jag tror att det skulle vara nyttigt att våga göra samma sak om Clara gjort.

Det må låta klyschigt men livet börjar verkligen utanför sin comfort zone och Clara påminde mig om att det var sant!

Kommentarer

 1. Linnea

  Ett tips om du reser ett år som Au pair
  Ta inte med för mycket med dig
  Tänk på du ska hen också
  När jag reste hade jag en mellanstor resväska
  Jag packande minimilism mindre saker
  Där jag var vinter som i Sverige då fick jag låna Au pair familjen vinterkläder
  Än behöva ta med sig ta hela bagaget
  Du kommer säkert handla i USA tänk på när du kommer hem så kanske måste man köpa en till resväska
  Kram

 2. Emma

  Åkte via CC nu i höstas för att vara au pair (tog studenten i somras) och va oxå just i boston. Det var absolut en nyttig upplevelse men åkte hem efter en månad och det var det bästa beslutet jag tagit. Hade det mega jobbigt där borta och har mått så dåligt av allt som jag förknippar med usa/boston/mat/minnen osv och det har verkligen varit super jobbigt. Det verkade goals att jobba/resa/va lite vuxen i ett nytt land där man bara får prata engelska meeen det är det verkligen inte. Jag hamnade hos en heelt loco familj som ansåg att jag var deras slav och uppskattade inget, man måste verkligen känna efter att man verkligen trivs o vill jobba med barn exakt varje dag, hela tiden och sen att man hittar en bra familj o verkligen känner att man klickar för värdfamiljerna visar upp en sån fejkad och ”vi är så bra” medan i själva verket är dom inte det och man får ett helvete. Av just CC så får man inte heller hjälp om man hamnar i rematch utan du är där själv o kan du inte få hjälp av din familj i sverige så är man körd. Betalade dyrt för att åka och fick stå för allt själv då jag valde att åka hem. Jag lärde mig mycket om mig själv osv men att bli au pair är det sämsta beslutet jag har tagit i hela mitt liv och jag har grov ångest av det.
  Har även skrivit om hela au pair grejen på min blogg (nouw.com/emmanaslund) så undrar ni något så finns svaret kanske där! Kram

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting