Allmänt

25% rabatt på skönhet!!

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR (nedsatt 60%!!) // 6. HÄR // 7. HÄR // 8. HÄR // 9. HÄR // 10 HÄR // 11. HÄR // 12. HÄR // 13. HÄR // 14. HÄR // 15. HÄR

 

Måste tipsa er om Bangerheads grymma mellandagsrea just nu! Den slutar vid midnatt och man får minst 25% rabatt på HELA hemsidan. Perfekta tillfället att införskaffa sig lite nytt och fräscht inför 2018. <3

Kommentarer

  1. Johanna

    Ät pasta på Mi Piace nu när ni är på Teneriffa. Ligger längs strand vägen om man går till los cristianos från las amsericas. Den är magisk !!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting