AllmäntTips

Serier jag nyligen sett

Jag är verkligen en riiiktig serietorsk och kollar serier så fort jag har tid över att inte göra något annat viktigare. Jag tycker att det är så skönt att hitta en serie och följa den i stället för att hitta nya filmer hela tiden, bekvämt liksom. På sista tiden har jag kollat på två nya (för mig) serier som jag tänkte tipsa om.


RIVERDALE – Netflix
På juldagen så gjorde jag som sagt ingenting förutom en sak; kolla på Riverdale. Den har funnits ett tag men jag har bara inte tagit tag i att kolla på den trots alla goda ord från internet och vänner. Jag måste ändå säga att första säsongen (har inte sett andra än) var riktigt bra. Spännande och lagom läskig.


BRON – Svt play
Jag förstår nu om hälften av er ba; really? TIPSAR du om Bron 2018?? Haha jag förstår er nu men jag tänker att det kanske finns fler som jag där ute som trots hypen inte hade sett Bron förens någon vecka sen. Jag och Anton såg första avsnittet för ett år sedan och då tyckte jag att hon som spelade Saga Norén var en för jääävla dålig skådis, men då förstod jag ju inte att hon SKULLE vara sådär kort och ickeförstående med vissa saker haha. Nej men ge Bron två-tre avsnitt och så kommer ni vara fast. Jag är inne på säsong två nu och kollar så ofta jag kan, på bussen, på gymmet osv.

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting