AllmäntSkönhetTips

Vacation must haves

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an // 9an // 10an // 11an

Såhär lagom till min semester så tänkte jag tipsa er om lite ”semester-vill ha”. Jag skulle verkligen behöva en ny strandväska och ett par sandaler. Jag glider omkring med en tygpåse som har funkat bra men som tyvärr börjat gå sönder så det kanske är dags att köpa en lite mer ordentlig nu.. Förresten, hur snygga är inte solglasögonen? Hört så mycket gott om det märket!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting