AllmäntFrågor & Svar

FRÅGESTUND!

Okej hörni nu var det flera, flera månader sedan vi hade en frågestund (juli!!) så nu är det dags igen. Har ni något ni undrar? Något ni vill få råd om? Frågorna kan handla om er, mig, min syn på saker; ja vad som helst. Var inte rädda för att fråga personliga saker; jag brukar ju svara på det mesta 🙂

Kommentarer

 1. Maja

  Vill bara börja säga med att du är ju den skönaste böna som finns, älskar din & mathildas podd!!
  Till frågan då, hur känner du med djurtestade sminkprodukter? Brukar du tänka på det när du köper smink, eller är det något du glömmer bort? Hade du någon gång kunnat tänka dig att sluta köpa smink/märken dom testat på djur?

 2. Emma

  Hur klarar du av att resa som är så pass mycket perfektionist och ”consillium” och all that… Själv klarar jag inte av att resa i och med att det bar blir en stress när jag inte kan kontrollera allt och planera det in i minsta detalj. Tacksam för svar, du är bäst! Kram 🙂

 3. Anna

  I och med att din syster Alice tränar mycket, har ni upplevt någon tävlingkänsla eller avundsjuka sinsemellan er gällande träning?

 4. Anna

  Vad är det ultimata drömresemålet du någon gång skulle vilja uppleva?

  Har du någon inspartionskälla eller person du ser upp till inom träning?

 5. Amanda

  Skulle bli såå glad över en video där du sminkar dig med sin Anastasia-palett! Får aldrig till det lika fint som dig. Kram!

 6. Anonym

  Hej tack för en härlig och inspirerande blogg! Har följt dig ett par år och har alltid tyckt det varit givande läsning 🙂
  Jag har ett gäng frågor:
  – Hur var din gymnasietid? Vad var jobbigast? Vad var roligast? Vilket ämne var ditt favoritämne och upplevde du skolstress samt betygshets mycket?
  – Hur tror du att din och Antons relation har påverkats tack vare att ni gått i samma klass? Vad har varit positivt med att ni ”vuxit” upp tillsammans?
  – Hur gör du för att hålla igång med regelbunden träning? Jag själv är väldigt dålig på att träna regelbundet och är lite utav en ”periodare” när det kommer till att ta mig till gymmet, även fast jag tycker det är roligt och jag mår bra av att träna.
  – Vart hittar du inspiration?

 7. Antonia

  Blir du påverkad av andra influenser på sociala medier? såfall – på vilket sätt?
  (Att du till exempel jämför dig och måste ex ha dyra saker (väskor, kläder) mm för att ”passa” in. )

 8. Nathalie

  Hur viktigt är det för dig att vara en bra förebild som bloggare? Om det är det, är det något som du inte ”kan” göra tack vare ditt yrke? Vad hade du gjort idag tror du, om du inte bloggade? kram!

 9. Maria

  Hej!
  Tycker att när man tittar på dina vloggar och läser din blogg osv så verkar du och Anton ha ett tryggt förhållande. Tror du att det har att göra med hur trygg man är som person eller känner du att det finns nån ”key” till ett hälsosamt och tryggt förhållande? Menar alltså i det långa loppet, givetvis finns det upp och nedgångar i ett förhållande men har ert förhållande alltid varit tryggt och stabilt bara sådär eller arbetar ni aktivt för att hålla det så?

 10. Kristina

  Hej!
  När kommer din nya kollektion på nakd? Åker till bali om två veckor och vill gärna köpa en ny bikini, är det lönt att vänta på din kollektion eller kommer jag ändå inte hinna köpa?

 11. Kajsa

  Hej Andrea! Jag undrar hur du ”ställer dig” till att äta t.ex chips & dipp på vardagar, lyxa till det på en onsdag liksom. Jag själv anser att man ska äta vad man vill när man vill men mina kompisar pratar mycket om att dom måste sluta äta så onyttigt, gå ner i vikt, äta hälsosammare osv.. har haft problem med ätstörningar innan så blir lätt triggad av såna kommentarer, vilket jag sagt. Men åter till frågan, tycker du det är rätt tankesätt att äta vad som helst när som helst eller borde man trappa ner? KRAM

 12. Anonym

  Hej! Kan inte du berätta mer kring att du ska börja plugga. Vart ska du plugga? Vad för nått? osv. Vore väldigt kul att höra :))

 13. Lovisa

  Beställde hem den brun utan solen som du rekommenderade, undrar bara ifall du använder den i ansiktet också? Och ungefär hur länge sitter den? (tänker när jag ska våga testa den första gången..) 🙂

 14. Anonym

  Vad är din syn angående blackface? För ibland tycker jag din brun utan sol/spraytan är alldeles för mörk nästan så det liknar blackface eller så kanske bilden bara blir så

 15. Ida

  Det här är inte till frågestunden men jag undrar om du fortfarande älskar deon från LCC eller har du en ny favorit du kan rekommendera? Kram!!

 16. Ida

  Det här är inte till frågestunden men jag undrar om du fortfarande älskar deon från LCC eller har du en ny favorit du kan rekommendera? Kram

 17. Amanda

  Hej härliga du! Jag undrar vilken storlek du har på din Gucciväska, jag ska nämligen köpa en snart men då jag bor långt ifrån en Guccibutik så har jag ingen möjlighet att gå förbi och kolla, så nu frågar jag dig för att få en liten uppfattning då din ser så lagom ut.
  Supertack på förhand men även också för den bästa bloggen!

 18. Cornelia

  Har du något koffeinberoende? Vet att du tidigare hade haft en cola-detox, har du fortsatt att dricka mycket cola efter det?

 19. Hanna

  Hej! Jag undrar hur/var du gör dina collage där du tipsar om kläder, skor, inredning och skriver snygga texter ovanför inlägg osv och hur det fungerar med adlinks? Vilken sida använder du? Kan alla göra det? Tack på förhand, kram!

 20. Agnes

  Om du var med i värvet, vad skulle du i slutet av intervjun säga att du vill rekommendera? Och vem skulle du vilja att han hade som gäst?

 21. Sara

  Hej! Har ni bokat nått mer boende i USA, typ i San fransico eller la? Eller tar ni det efter hand? Ska nämligen göra en liknande resa så vill ha lite tips 😃 Kram

 22. Anonym

  Hej Andrea! Jag undrar…
  1. Vad har du för tips för att hålla kärleken i liv?
  2. Vad har du för tips för att hålla sexet i liv och liksom inte bli tråkig? Tänker mer på att när man har haft ett förhållande ett antal år.. (6år för mig & min partner) och ibland kan jag känna att de blir väldigt ”vardagligt” eller va man säger.. vet inte hur jag ska förklara men hoppas du förstår!!
  3. Vad är de allra bästa du vet och inte kan klara sig utan? Du får bara välja en sak. 😏
  4. Sista fråga! Jag undrar hur fasen du har tid med allt?!’ Med att träffa vänner, familjen. Jobba. Träna. Hur lyckas du??? Själv har jag ett 7eleven jobb. Jobbar verkligen hela tiden, försöker få ihop tiden med att både träffa mina vänner, träna & åka och hälsa på min familj. Få tid över till min sambo. Men allt slutar med pannkaka och jag ligger antingen och sover eller jobbar. HEJA LIVET!

  PS. You rock girl.

 23. Emma

  Hur ställer du dig till att inga kläder i din kollektion kan avsändas av dom som har XL XXL , XXS osv ?.. ställt denna fråga 3-4 gånger utan svar så skulle va intressant att höra hur du ställer dig till att inte inkludera alla kroppar? 🙂

 24. Anonym

  Hej, har två frågor till dig; Har du några tips på bra brynprodukter (både för att fylla i dem men också för att hålla dem på plats)? Den andra frågan är hur du ser på att vlogga in publicera på tex ett shoppingcenter där det kan finnas människor som av olika anledningar inte vill synas på youtube? Det kan ju bero på att man har skydddad identitet eller att man helt enlkelt inte ”ens” vill vara med i bakgrunden på en video. Kanske ska förklara att jag syftar på folk som du passerar inne på en butik eller om du sitter på en restaurang och inte folk som är med mer eller man nu ska säga.

  Vill även bara säga att detta självklart inte är något form av hat riktat mot dig, utan jag är bara i tredelad av vad du som bloggare/social media influencer tycker i en sådan här situation. Hoppas du förstår vad jag menar och att du har en fortsatt trevlig vecka!

 25. Anonym

  Hej! Jag har precis köpt min första egna lägenhet och min partner kommer att bo med mig i den som sambos fast att det är jag som äger den, precis som du och Anton! Jag undrar hur nu gör med kostnaderna för lånet som du tagit. Jag förstår att ni delar på saker såsom hyra och räkningar, men betalar du lånet själv eller delar ni på det också? Jag tycker nämligen att det är jag som ska stå för det då det är jag som lånat pengarna och inte han, men han insisterar på att han ska vara med och betala på det också. Jag respekterar om du inte vill prata ekonomi men skulle vara intressant att se hur ni ser på detta! Tack för att du är en fantastisk förebild!<3 Kramis

 26. Sara

  Heej, du var ju i Kroatien förra året, visst? Jag & en kompis hade tänkt åka dit i sommar, har du några tips om saker att göra, ställen att besöka, vart ska man bo osv? Du är bäst!! Kram

 27. Kajsa

  Fina Andrea, först och främst vill jag tala om (som om inget gjort det innan hehe) att du är så himla inspirirerande och älskar hur du delar med dig av så många olika sidor av dig själv, du känns liksom så äkta!!! Men till frågan, hur gör du när du får dem där ”kriserna” och känner dig ensam eller får panik för framtiden eller liknande? Är precis likadan trots jag anser att jag har bra självförtroende osv. Hur gör du för att få tankarna på annat eller göra dem positiva? det är så svårt. Kram!!!

 28. Linnea

  Hej Andrea! Jag har ett dilemma, förra veckan var jag och firade nyår i fjällen med några kompisar. En av kvällarna när vi gick ut träffade jag en kille som jag verkligen tyckte om. Vi dansade tillsammans under kvällen och höll på som man gör. Vi har sedan dess haft daglig kontakt via sociala medier och jag känner nu att jag börjar falla för honom. Det jag sett av honom hittills är precis det jag söker hos en kille. Problemet är att vi bor 3,5 h ifrån varandra och jag är väldigt osäker på om man jag då skulle våga ge det ett försök och vad som borde vara nästa steg eller om jag helt enkelt bara ska se det som en flört den kvällen och försöka komma över honom. Hur skulle du gjort?

 29. Lovisa

  Vilket preventivmedel använder du just nu? Tycker du att det funkar?

  Vilket ställe i USA ser du mest fram emot att besöka?

 30. Smilla

  Först vill jag bara säga att jag älskar din blogg & du är så duktigt på det du gör! <3 Nu till frågan/orna: Vill du ha barn? I så fall hur många & har du några favorit namn?

 31. Michelle Nilsson

  Den här Teneriffa resan, har den vart planerad eller bokade ni nyss? Följer dig slaviskt o har helt missat detta 😂 för du har inte nämnt ngt i podden eller bloggen 🤔 kom som en chock för mig när ni skulle till Arlanda, men ser ut som ni haft det gött 😘 du är bäst!!!

 32. Linnea

  Hej Andrea! Jag har ett problem som påverkar min relation med min pojkvän vääldigt mycket..
  Det är nämligen så att han kliar sig innanför kallsongerna både fram o bak och jag tycker det är såå äckligt. När vi först började träffas för två år sedan var vi väldigt intima med varandra men sedan han börjat med detta och hans händer PÅ RIKTIGT luktar röv får jag panik av att vara nära och kramas… så hemskt! Ligger vi i soffan o kollar film så gräver han i näsan bredvid mig och slänger de han hittar på mitt golv!!! Han tvättar inte alltid händerna efter toaletten heller. Jag har tagit upp att jag tycker det är riktigt äckligt och har vid två tillfällen fått panikattacker när han kliat sig o vi sedan tex ätit. Jag har då berättat när jag lugnat mig vad de berodde på då han svarat med att de inte är meningen att göra mig obekväm.
  Vet helt enkelt inte vad jag ska göra .
  Han verkar inte tycka det är någon big deal och jag vill bara kunna lita på att han är fräsch så jag kan slappna av. Eller låter jag som världens bitch?

 33. Evelina

  Älskar din blogg!! Du har ju några designerväskor. Vilken tycker du är bra och värd att köpa som sin första? Vill köpa men kan inte bestämma mig för vilken. Kram på dig!

 34. Nathalie

  Hej Andrea!
  Jag har en fråga som rör mitt förhållande, det är så att jag är tillsammans med världens underbaraste kille sen 2 år tillbaka, en kille som är stört kär i mig och gö allt för mig. Grejen är att jag har tappat en del känslor och vi har inte sex längre för att jag inte vill. Jag velar om jag borde göra slut eller inte men vill inte släppa denna underbara människa som även är min bästavän. Hur viktigt är sex egentligen? De är ju de som gör att man är speciella för varann men min sexlust har helt runnit ut i sanden.. han är 21 och jag 18, jag velar mellan å göra slut och se vad framtiden har å erbjuda samtidigt som jag inte vill förlora världens snällaste kille ur mitt liv. Hjääälp…. kram❤️

 35. Anna

  Hur fotar du?? kan du inte skriva lite i runda slängar hur du tänker kring iso, bländare osv? vill bara kunna fota enkla fräscha bilder, inget avancerat! eller använder du autofunktionen? om du vill får du ju gärna göra ett helt inlägg/video om det annars 🙂

 36. Sofia

  Hej! Jag undrar vad du har för syn på kk:förhållanden? Jag har varit i ett förhållande sedan jag var 14 och nu är jag 21, det tog nyligen slut för 10 månader sedan. Nu har jag en kk och jag känner att jag börjar få känslor för honom och jag vet inte om om jag vågar berättar om mina känslor för honom.

 37. Sofia

  Hej Andrea! Jag undrar lite hur du tänker kring hetsen som uppstod kring Hannalicious uttalande om att skippa en dessert? Jag personligen tycker att Hannalicious sätt att uttrycka sig kring att skippa en dessert för att vara snygg på plåtningen var ett väldigt olyckligt och osmakligt sätt att uttrycka sig på. Värre blir det när hon försöker försvara och rättfärdiga uttrycket. Jag följer dig på Twitter och man får ju ibland i sitt flöde upp ”Andrea Hedenstedt gillar” och en tweet personen gillat och jag har i mitt flöde de dagar hetsen kring Hanna var fått upp att du gillat tweets som kritiserar hennes uttryck (dock ej tweets som nämner Hanna specifikt, men som anspelar på händelsen och då drar man ju parallellen…). Tänkte bara höra hur dina tankar kring den uppkomna situationen är. Vill även ge dig MASSOR med cred, du är den by far mest genuina och sympatiska influencern vi har. Kram

 38. Anonym

  Är väldigt sugen på att tatuera mig men är rädd för smärtan. Hur var det för dig? Gjorde det ont? Skulle du säga att du har en hög eller låg smärttolerans?

 39. Anna

  Kan du ge något bra tips angående att övningsköra? Jag har precis börjat på körskola, inte kört tidigare och innan varje lektion har jag sån ångest för jag blir så nervös och obekväm.. Har bara kört tre lektioner och jag vet att det bidrar till stor del av min ångest men det är så svårt att tänka bort när den väl kommer 🙁 jag hatar att inte ha kontroll och är därför livrädd för den dagen jag ska ut och köra i trafiken

 40. Anonym

  Hej Andrea! Den senaste tiden har ja känt att det inte finns något som gör mig riktigt lycklig. Tolka inte detta fel då jag har fantastiska vänner och familj. Men det är lixom helt torrt i vardagen och det händer inget. Jag går andra året på gymnasiet och kan inte göra saker i livet även fast jag vill. Alla sa att gymnasiet skulle va så kul men jag känner inte att det finns något ämne jag tycker är roligt och helt ärligt är det som alla andra skolår. Jag vet att resor gör mig lycklig och att umgås med mina vänner och familj. Men ekonomin räcker inte till att åka iväg på resor hela tiden. Det behövs något enkelt och som bara sker i vardagliga livet. Vet inte om du kände något av detta när du gick i skolan och isåfall har du några tips för att göra vardagen roligare? Jag har saker jag gör på min fritid men det är något som har gjort att vardagen är rent ut sagt tråkig. Hoppas du förstår min fråga och att den inte blev för flummig. Kram du är bäst!

 41. Maja Hansson

  1.Vad tycker du om H&Ms miss?? (Den söta killen med den fula tröjan)
  2. Hur fick du intresse till att börja blogga?
  3. Om du är på en dyr resturang och du orkar inte äta upp din mat så du slänger ganska mycket, men då säger någon tänk på barnen som inte har någon mat!! Vad tänker du då? Alltså väljer du typ att äta upp maten eller är det något du väljer att diskutera med den personen?

 42. Elin

  Har du och Anton någonsin haft sämre perioder, eller perioder ni tvekat på varann? Om, hur tog ni er ur dom och vad är dina tips på ett så långt och bra förhållande?

 43. Kajsa

  Skulle vara intressant o veta hur du ställer dig till debatten kring hur influensers skriver kring mat. Tycker du det är nödvändigt att skriva att man hoppar över kaloririk mat för att kunna se bra ut när man har en ung publik som påverkas? Kram! 🙂

 44. Emma

  Hej fina du och tack för en helt fantastisk blogg!! Min absoluta favorit <3 Min fråga till dig är hur du kom till insikt att du ville börja plugga igen? Jag tog studenten i våras och känner nu att jag inte alls har någon motivation eller heller nån aning vad jag vill plugga haha..
  Så hur kände du liksom att det var "dags" att sätta sig framför skolbänken igen, samt hur visste du vad det var som du ville plugga?<3
  Kramis!!

 45. Emma

  Vad använder du för preventivmedel? Hur fungerar det? Om du inte använder natural cycles, skulle du våga använda det eller har du för mycket trust issues för att våga? 🙂

 46. Vera

  Det känns som att du och Anton spenderar mindre tid nu när ni bor tillsammans än tidigare, stämmer det eller nämner du bara inte honom lika ofta i bloggen? Hur sparade ni ihop till en lägenhet så snabbt? Hur ser han på att du ska resa bort så länge i sommar?

 47. Emma

  Hej fina! Jag har läst din blogg länge och har för mig att du gjorde laseroperation för att ta bort ditt hår på benen och under armarna. Jag har tänkt på att göra samma sak (låter såååå nice) och undrar därför hur du känner nu. Var det värt det? Gör det stor skillnad? Ha en bra kväll❤️

 48. Emma

  Jag är mest nyfiken på vad du ska plugga till våren? Vad sökte du för olika kurser och kom du in på ditt förstahandsval? 🙂

 49. Linn

  Hur länge har du och Anton varit tillsammans och hur träffades ni?
  Vad har du för mål med bloggen?
  Vart ifrån kommer din inspiration ifrån?

 50. Alma

  – Skulle du vilja gå till ett medium?
  – Tror du på astrologi?
  – Vilka yrken skulle du absolut inte kunna tänka dig att ha?
  – livsmål och drömmar?
  – vad gör du om 2, 5 och 10 år?
  – när hade du senast ångest?

 51. Karin

  Varför var du så nere under en tid av 2017? Du skrev det både under den tiden och i årsresumen. Verkade som det hade med dig och Anton att göra?

 52. Felicia

  Hej!
  Jag undrar hur du ställer dig till det ”twitterdramat” som uppstod kring Hannalicious när hon skrev att hon skippade desserten för vara snygg på en plåtning? Samt så anser jag att det finns många andra bloggkollegor som tex Lovisa Barkman, som skriver på ett hetsigt sätt om träning och nyttig mat. Du har ju en helt annan syn, vad jag får uppfattningen om i alla fall. Hade varit intressant att höra bara!
  Sen undrar jag om du någonsin har funderat på att ta ditt entreprenörskap till en ny nivå? Eget klädmärke, skriva bok, eget koncept (likt daisy grace kanske?), starta tv-show eller liknande? Mest för att utnyttja dina kanaler till max, för att starta något du kan jobba med föralltid liksom.
  Sköter du din egen bokföring?
  Vad ser du mest fram emot i er USA-resa?
  Vad tycker du om Bianca och Alices öppenhet i deras podd?
  Var ser du dig själv om 5 år? Var ser du dig själv om 10 år?
  Vad tycker du är absolut tråkigast att lägga pengar på?

  Haha nu blev det många frågor! Kram på dig och tack för en bra blogg <3

 53. Alice

  Hej! Jag har ett dilemma. Jag har märkt på sistone att en utav mina närmsta kompisar har börjat ”prioritera” folk, dessutom folk som jag vet inte prioriterar henne först alltid. Och jag är kanske 3/4 prioriteringen hos henne. Grejen är den att jag aldrig skulle prioritera henne på det sättet då hon är en utav mina närmaste men det känns inte som det är ömsesidigt. Dessutom känns det inte som det är genuint utan känns som att hon endast umgås med mig för att hon ”bör” göra det, eller för att hon vill få ut något utav det, speciellt på senare tid. Jag vet inte vad jag ska göra, för vill ju inte släppa henne men klarar inte av det mer då detta har pågått en längre period men nu är det så uppenbart. Vad ska man göra egentligen? Vi har varit nära under kanske 3-4 år så det är ingen ytlig vänskap eller så, men just nu känns det verkligen som det…

 54. Tea Betsikokos

  Jag och min kompis vill gärna starta en podd, men vi vet inte hur vi ska göra med redigeringen. Så min fråga är: vilket redigeringsprogram använder du/ni till eran podd? Kram

 55. Bea

  Hur sparar du pengar? Via fonder och aktier? Eller genom ett eget sparkonto? Vill själv bli bättre på att spara pengar och är nyfiken på hur du gör.

 56. Johanna

  vad ska du plugga och vad är din plan sen?
  Som jag har fattat det ska du nu bara plugga en kurs till sommaren? ska du bygga på med fler kurser sen eller fortsätta jobba efter? 🙂

  Btw. fick ditt guldiga stjärnhalsband i julklapp och blev SÅÅ glad! Har redan använt det på juldagen och nyår, så fint!! 😀

 57. Ronja Sundell

  Hej finaste Andrea, älskar dig, Mathilda och eran podd så sjuuukt mkt!!❤️❤️ Men jag har en fråga om Anton och Oskar kände varandra innan ni började hänga alla 4? Och hur du och Anton träffades, för visst var det i skolan eller? Hur var det när ni var på g? Alltså inte riktigt ihop osv? Hur blev det mellan han och Mathilda? Love uuuuu💕💕 älskar din blogg och youtube ⚡️⚡️ Vlogga mer !! Bästa videorna💗

 58. Johanna

  – Vad stör du dig på som Anton gör i vardagen (tex hemma) och vad tror du/vet du att han stör sig på som du gör?
  – Om du skulle kasta alla dina kläder förutom en komplett outfit i din garderob, vad hade du valt för outfit då?
  – Vad jobbar dina föräldrar med?
  – Om du får önska, hur många barn vill du då ha?
  – Vilka bloggar läser du dagligen?
  – Vart hittar du inspiration?

 59. Johanna

  Hej Andrea!
  Jag läste precis din bucket list där du skrev att du skulle försöka att inte bli så påverkad av sociala medier. Jag undrar bara om du har något tips så att man inte blir så påverkad och stressad av just sociala medier? Förra året slutade jag följa vissa personer på instagram för att jag fick ångest av deras ”perfekta liv”, men jag vill ju fortfarande kunna följa bloggare som dig och Kenza tex utan att bli stressad när era bilder kommer upp i flödet på instagram!
  Kram<3

 60. Ariel

  Hur blir man mer social och vågar öppna upp sig inför andra? Det känns som att du är en väldigt social person, så har du några tips?

 61. Katharina

  Vad är det viktigaste du har lärt dig av din träningsresa? Har du insett något nytt, krossat en myt eller har du kanske börjat älska dig själv mer?

 62. molly

  Vad tycker du om allt som har pågått det senaste kring influencers och synen på ansvar på sociala medier?
  Undrar även hur insatt du är politiskt, vet du vad du kommer rösta på i nästkommande valet osv? Har du några förhoppningar politiskt i valet, dvs partier som kommer få mandat eller ej osv.
  Har även för mig att du skulle börja plugga, vad ska du plugga och upplevde du att det var svårt att komma in, med tanke på betyg osv. Tack för suuuperbra blogg!!

 63. Klara

  Hej, jag har en liten situation som jag skulle vilja höra dina tankar om hahah! Det är nämligen så att jag i våras skrev med en kille och vi sågs även men sen så bröt han kontakten och sa att han inte var intresserad av ett förhållande men verkligen tyckte om mig som person. Sen efter det har vi skrivit grattis till varandra, snapat på högtider, hälsat i skolan osv. Sen för någon månad sen började hans kompisar följa mig på instagram och nu på julafton skrev vi God jul osv till varandra och efter det har vi börjat skriva igen. Jag är fortfarande intresserad i honom och det tror jag att han vet om, men min fråga är vad du tror att han vill nu? För vi båda är ungefär lika aktiva i att hålla igång konversationen och jag känner att det är väldigt oklart var han står i detta. Är han liksom bara trevlig, tycker han bara det är kul att snapa eller är det faktiskt så att han är intresserad, vad tror du och vad hade du gjort hahah? <3
  Måste även säga att jag älskar din blogg! Kram<3

 64. Maja

  Vilka är dina absoluta sminkfavoriter? Vad skulle du rekommendera att bära (outfit) i vår? Vad har du för planer inför sommaren? Vilka resturanger skulle du rekommendera i Stockholm? Vilka länder/platser wom du har besökt gillar du mest? Favorit rätter stt laga hemma?

 65. Lisa

  Hej! Tack för världens bästa blogg och även världens bästa podd. Jag och min kille har varit ihop i över ett år och vi älskar varandra extremt mycket. Jag har ingenting att vara svartsjuk över, han är inte direkt hemlighetsfull av sig och döljer ingenting för mig. Trots detta så blir jag lite småsur om vi exempelvis är ute och han kollar någon sekund extra när en snygg tjej går förbi, stannar upp lite extra när han bläddrar förbi en tjejs selfie på instagram eller dylikt. Vi har pratat om detta ganska så mycket och jag skäms för att jag är så svartsjuk som jag är. Trots att det inte händer särskilt ofta att jag blir svartsjuk, men när det väl händer blir jag det väldigt mycket. Jag övertänker alltid sådana situationer och drar mina egna slutsatser att jag inte duger. Jag jämför mig väldigt lätt med andra tjejer som jag anser är mycket snyggare än mig själv när jag umgås med min pojkvän. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra eller hur jag ska tänka. Jag tycker det är otroligt jobbigt att bli småsur, osäker och även vandra bort i mina tankar att det kommer leda vidare till något. Har du några konkreta tips på hur jag ska göra? Tack på förhand.

 66. Stina

  Vad har du för preventivmedel nu? Använder nu natural cycles och hur fungerar det för dig isf?
  Hur tänker du kring miljön och influencers miljöpåverkan med mycket flyg och resor? Är det något du tänker på?

 67. Tilda

  Vad är det som du har sökt in till på högskolan? Ett program på tre år eller en kurs? Heltid eller deltid? 🙂

  Gjorde tatueringen ont? Vill du ha fler tatueringar framöver?

  Kram! 🙂

 68. Amanda

  VArt i Stockholm går man ut som 4 stycken 19 åriga tjejer? Känns som det är minst 20 års gräns överallt, har du några tips?<3

 69. Saga

  Hej! Vill först och främst säga att du är väldigt inspirerande och verkar verkligen som en genuint snäll människa! Älskar att följa dig på alla dina kanaler! Jag har två frågor… Den första är om du är politiskt insatt och om det skulle vara val idag, vad skulle du rösta på? Den andra är egentligen inte en fråga men har du råd och tips på hur man bäst hanterar stressrelaterad ångest som ofta är kopplat till prestationer?

 70. Iida

  Vad gör du för att sporra dig när du känner att nu kan/orkar jag inte.

  Har du ngn låt som alltid får dig le eller till bra minne?

  Vad är era (du o bf) låt? Eller ngn låt som är speciellt för er.

 71. Emilia

  Du har ju på din bucketlist att du vill köpa en bil. Vilket märke och modell tänker du att du vill köpa och varför? Jag förstår om du verkligen inte har en aning ännu men om du var tvungen att köpa den imorgon, vad hade du köpt? Kram❤️

 72. r

  Tror du man kan märka av signaler från en annan person om den är intresserad av en själv? Om det finns några märkbara ”tecken” för det? Isåfall vilka skulle du säga?

 73. Anonym

  Du har alltid så fin hy och verkar aldrig ha problem med finnar. Vad använder du för produkter och vad är dina bästa hudvårdstips? Kram

 74. Anonym

  Hej jag har en fråga angående en vän till mig. Hon har haft killar till och från sedan 2 år tillbaka. Det har gått 2 månader sedan har hon träffat en ny igen. Jag märker att hon inte klarar av att va ensam och att hon inte mår bra av det. Även fast en kille är dålig för henne så ser hon det lixom inte. Har försökt förklara det för henne flera gånger men det känns inte som hon tar till sig det. Har du något tips hur man kan förmedla det utan att låta elak. För jag tror att hon skulle må så mycket bättre om hon klarade sig själv och inte tog första bästa kille. Kram din blogg är så bra!

 75. Anonym

  Hej,jag och mina kompisar ska åka utomlands i sommar och vi funderar på Spanien. Problemet är att vi inte vet vart. Detta ska vara en festresa men endå sol och bad. Skulle uppskatta om du har några tips och gärna boende om du vet något.

 76. Anna

  Hej fina Andrea! Jag undrar hur du hanterar svartsjuka i ditt förhållande (om det nu finns)? Jag själv är i ett förhållande med en kille som är otroligt kontrollerande, svartsjuk, kallar mig hora och trycker ner mig bara för att jag inte alltid lyder. Hur hanterar Anton att du är en tjej som redan har allt och ”behöver” inte honom om du nu förstår vad jag menar? Hoppas du kan svara på mina frågor eftersom det här är mitt första förhållande och jag vet inte riktigt vad som är okej i ett förhållande eller bättre sagt allt som jag trodde va okej innan är tydligen inte det pga jag har alltid fel, och jag ska inte tro att jag är något bara för att jag pluggar till läkare, och att om jag får uppmärksamhet från andra killar så är jag en hora och inte för att jag är fin så som jag är (enligt min kille då). Det blev en lång fråga men jag undrar generellt hur du ser på osunda förhållanden. Fortsätt med det du gör och lycka till med allt ,du är en förebild för mig trots att jag är ett år äldre haha.. Kram fina du <3

 77. Andrea

  Hej Andrea
  Du är bäst, vad ska du plugga till på universitet? Vad ser du om 5 år i framtiden? När vill du gifta dig och ha barn? Vad vill de heta? Bästa resemålet?

 78. Andrea

  Hej Andrea
  Du är bäst, vad ska du plugga till på universitet? Och vart någonstans? Vad ser du om 5 år i framtiden? När vill du gifta dig och ha barn? Vad vill de heta? Bästa resemålet?

 79. Andrea

  Hej Andrea
  Du är bäst, vad ska du plugga till på universitet? Och vart någonstans? Vad ser du om 5 år i framtiden? När vill du gifta dig och ha barn? Vad vill de heta?

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting