Allmänt

MY FIRST TATTOO


Som ni vet så har jag pratat om att tatuera mig ett bra tag, egentligen enda sedan jag var 16-17 år. Förra året stod det med på min bucket list men då blev det inte av. Men nu kan jag berätta för er att jag har en sak på bucketlisten avklarad för igår gjorde jag det! Alice hade haft tatueringar in mind som dom velat göra ett tag så vi bestämde oss för att göra det tillsammans här på Teneriffa! Vi hade tid igår vilket passade väldigt bra i och med att det var molnigt hela eftermiddagen när vi ändå inte skulle vara i solen.

Alice fick börja att sitta i stolen som hade två tatueringar. Hon gjorde en i nacken (ni kan se den på hennes insta) och en på armen. Sen var det min tur att göra på armen! Tyvärr har jag inte så många bilder, jag var rätt nervös så glömde bort att be Alice att fota mig. Men ni fick ju följa storyn på snapchat haha..

 Haha jag gjorde verkligen världens absolut minsta tatuering me jag gillar den.
Alice och jag gjorde faktiskt varsin, likadan! Ja hörni, då kan man säga att man tatuerat sig 🙂

Kommentarer

  1. Anonym

    så snygg! har tänkt att göra en likadan länge nu så kanske dags att ta tag i det när vi ska utomlands nu också, vad kostade den? 🙂

  2. Jessica

    Åh vilken fin tatuering!! Blir verkligen sugen på att göra en liknande. Tyckte du att det gjorde ont? Jag själv är ganska rädd för smärtan, var du det?

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting