AllmäntWanted

Wanties

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an

Jag har lovat mig själv att inte shoppa så mycket nu i Januari och hitills har det gått väldigt bra. Jag har spenderat 500 kr på min tatuering men förutom den har jag nog inte köpt någonting som inte är ”måsten”. Okej min ansiktsmask från Glamglow var inget måste men förutom den då hehe!! Halva månaden har gått så är stolt över mig själv, handlar alldeles för mycket saker jag inte behöver. Det är därför jag älskar att kolla runt på grejer på nätet, för att sen fundera, gå tillbaka och fundera igen. Man behöver inte ta något beslut här och nu som i butik liksom. Jeansen (nr 4) gör det vääääldigt svårt för mig att hålla mitt köpstopp.. Likaså med örhängena, precis min stil! Får tipsa er som inte har köpstopp haha 🙂

Kommentarer

  1. Nathalie

    Du är verkligen den enda bloggaren som jag följer numera. jag tycker det är så BRA att du tar ditt ansvar för vad du som bloggare sänder ut för signaler och du har grymt vettiga åsikter. 2018 var året för mig då jag slutade följa substanslösa bloggare som ger folk ångest (tror du vet vad jag menar). Men jag ville bara säga det. Fortsätt med det du gör och använd din tid i ”strålkastet” till något bra, vilket du gör. Puss.

  2. E

    Åh jag har också köpstopp, tänkte ha hela januari iaf men kanske också februari om jag orkar haha.. Har bara köpt några få gymsaker jag faktiskt behövde typ. Tänkte också att jag ville säga TAAAACK för att du visar en rätt realistisk bild utav livet, och hur viktigt det är att spara osv ist för att bränna alla pengarna på chanel och sen låta sina föräldrar betala för en lägis. Alltså du är ekonomiska goals, haha kan fan inte tacka dig tillräckligt för att du tar den ansvaren som en förebild ist för bara fara och flänga som om pengar aldrig tar slut! Blir så hetsigt på något sätt då det är allt man ser på sociala medier nuförtiden. Sen ville jag också tipsa om vad har hjälpt mig en massa ang att köpa onödiga grejer! Får väääldigt ofta shoppingsug hehe, MEN har en ganska lång tid nu gjort så att när jag får suget så går jag in på en massa webbsidor, skrollar runt och om det är något jag gillar så lägger jag till det i min ”shopping” bookmark folder. Sen nästa gång jag får ett shoppingsug, går jag igenom alla mina bookmarks och kollar in items jag lagt in tidigare, tar bort de jag ändrat mig om och tycker att är fult, och sen ganska ofta råkar något jag verkligen gillar vara på rea och då kanske köper jag det. Men genom att göra så, så räcker det rätt ofta för mig att bara gå igenom webbsidor för att stilla mitt shoppingsug, att lägga in dem i mina bookmarks blir typ lite som the equivalent utav att klicka på köp sådär rent mentalt haha.. Och på så sätt köper jag inte så mycket onödigt längre, för då funderar jag ju verkligen på om jag vill ha grejerna genom att gå in flera gånger osv! Känns så bra och har sparat en massa pengar på det sättet 🙂

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting