AllmäntWanted

Yellooooow

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR


Även om det är snö på min gata så är jag sjukt taggad på vår och vårmode nu. Modebranschen är ju alltid lite före i tiden så det är ju nu alla vårkollektioner släpps (inkl min!!!). En färg som även finns i min klädkollektion är gult och det är för att jag ÄLSKAR gult. Det blev ju som en gul boom förra året men jag tror absolut att det kommer hålla i sig, det är en så fräsch färg som klär många.

Förresten. När det kommer till sånna här collage. Ser ni helst ett tema i färg? Ser ni hellre ihopsatta outfits? Ser ni hellre bara tröjor och sen bara skor? Ni får jättegärna komma med lite feedback! <3 

1. T-shirt // 2. Klackar // 3. Polotröja // 4. Blommig blus // 5. Over the knee boots // 6. Kavaj // 7. Prickig kjol (nedsatt!!) // 8. Nagellack // 9. Blus (hur fiiin!!!) // 10. Sneakers

Kommentarer

  1. Fanny

    Alltså allt som följer ett ”tema” är ju najsigt och lätt för ögat att kolla på! T.ex gult tema, läder, jackor, volanger… Alltså, ja – bara det finns någon ganska röd tråd i bilden ser det snyggt ut? Haha, flummigt men SANT!

  2. Emilia

    Jag tycker det är nice med lite variation i hur du lägger upp collagen, alltså så som du gör nu! Det ger liksom inspiration på olika sätt 🙂

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting