Allmänt

Inför imorgon!

I samarbete med ANDREA HEDENSTEDT X NA-KD


Hej på er! Som ni förstår är det lite stressigt inför lanseringen imorgon så har inte hunnit uppdatera er bättre idag. Tiden jag har över lägger jag såklart på skolan nu, det är lite svårt nu i början att få ihop allt men det kommer nog bli bättre och bättre planeringsmässigt när jag blivit van. I alla fall! Lite information angående imorgon; jag kommer som sagt befinna mig på Åhléns mellan 16-18.00 på plan 2 och jag skulle bli ÖVERLYCKLIG om ni kom dit för att säga hej. Är så nervös över att ingen kanske kommer haha 🙁 Kollektionen släpps 07.00 imorgon och alla plagg släpps i en upplaga, det vill säga; om ni är sugna på att köpa något borde ni göra det så fort som möjligt för det som säljer slut kommer inte in igen. Och angående lanseringseventet på Åhléns; vi kommer bjuda 50 personer på goodiebags. På plats kommer det också finnas en DJ och gratis juice!! SÅ nice ju. Om ni vill se lite av goodiebagsen så kolla in min instastory!

TRÅKIGA NYHETER: Det är tre styles som inte hunnit komma till NA-KD’s lager än (dom är dock klara och påväg!) och det är kjolen på bilden ovanför och topparna på bilderna i detta inlägg. Självklart supertråkigt MEN; dom kommer.

ÄR SÅ TAGGAD OCH NERVÖS!!!!

Kommentarer

  1. Sarah

    Hej!! Kan inte du visa lite tips på studentklänningar redan nu? Det är januari, i know, men börjar redan få paniiiik!!!

  2. Anonym

    Menade att storlekarna på bikinisarna sålde slut såååå fort! Var verkligen inne 20 över o då fanns ej XS/S i det jag ville ha

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting