Allmänt

KOLLEKTIONEN ÄR LIVE!!

I samarbete med ANDREA HEDENSTEDT X NA-KD

Äntligen hörni! Äntligen slår en stor dröm in igen vilket är att släppa en klädkollektion. Är så sjukt tacksam och stolt över den här möjligheten och över hur kollektionen blev. Det är som ni ser en SS (spring summer)-kollektion och jag tycker verkligen att allaaaa plagg är perfekta. Allt släpps bara en gång, vi kommer inte fylla på med nya storlekar eller liknande så vill ni ha något från denna kollektion kan jag rekommendera er att kirra det asap så inget hinner försvinna.

Jag måste säga att jag är sjukt nöjd med denna kollektion och jag kände verkligen att jag fick lärdomar av den förra. Den här gången har jag fokuserat mycket på bekvämlighet, därför är det resår och knytmöjligheter istället för enbart dragkedja, knappar och liknande. Alla material är känns superlyxiga och är noga utvalda för varje plagg. Är också väldigt nöjd med prissättningen för alla plagg! Om ni har några frågor eller tankar är det bara att lämna en kommentar! <3

JAG BÄR STORLEK 38! Om du är osäker mellan två storlekar, ta den större!

Nedanför hittar ni direktlänkar, hela kollektionen hittar ni på: na-kd.com/en/andrea-hedenstedt-x-na-kd

Röd blus – HÄR // Gul blus – HÄR

Leo blus – HÄR // Rosa blus – HÄR


Leo topp – HÄR // Leo byxor – HÄR

Blommig topp – HÄR // Blommiga byxor –HÄR

Leo klänning – HÄR // Rosa klänning – HÄR


Röd kjol – HÄR // Blommig kjol – HÄR

Rosa klänning – HÄR // Gul klänning – HÄR

Röd klänning – HÄR

Gul klänning – HÄR // Röd klänning – HÄR

Blommig topp – HÄR – Blommig nederdel – HÄR // Röd topp – HÄR – Röd nederdel HÄR // Leo topp – HÄR – Leo nederdel –HÄR

Silvriga örhängen – HÄR // Guldiga örhängen – HÄR

Gul bh – HÄR // Gula stringtrosor – HÄR // Rosa bh – HÄR // Rosa stringtrosor – HÄR

Kommentarer

 1. Jonna

  Hej Andrea! Superfin kollektion, fanns sånmycket som föll mig i smaken och var snabb att beställa hem 2st bikinisar och setet som var leopardmönstrat. Var dock lite osäker på storlekar då jag bruka ligga mellan 36-38 så beställde hem båda storlekarna så att jag skulle kunna prova vilket som kändes bäst (pratar om tröja + byxa nu). Lyssnade på dina livestorys på Instagram under morgonen där du sa att det inte skiljde så mycket mellan en 36-38 men du rekomenderade att välja storleken större om man ligger mellan två storlekar. När kläderna kom hem var jag så ivrig och började prova storlek 38 eftersom jag var 100% på att det skulle passa, men upptäcker att jag knappt får över byxorna över rumpa/höft. När jag väl fick på dom, satt de fint men kände inte att jag kunde ha ett par byxor som höll på att spricka varje gång jag ska klä på/av. Likaväl kändes tröjan liten i storleken. Beställde hem 40 eftersom jag älskar setet och det satt perfekt på mig. Tycker dock det är konstigt när jag som för det mesta är en 36a ska gå upp i storlek 40 när du har skrivit att tanken bakom plaggen är att de ska vara bekväma och passa så många kroppstyper som möjligt.. Tänker också att det finns så många tjejer som är betydligt större än jag och om jag har storlek 40? Vad ska då dom ha? Detta kan ju också göra att jag tror att jag är större än vad jag är vilket jag tror är ett stort problem för många.. Men älskar som sagt flera plagg i kollektionen och kommer använda dom flitigt. Menar absolut ingenting illa och hoppas bara du uppskattar lite feedback. Stor kram!

 2. -

  Såååå fin kollektion, synd bara att de plagg jag ville ha endast var gjort av polyester vilket man lättare blir varm av och lätt blir nopprigt..

 3. -

  Hej! Jag älskar din nya kollektion och det finns flera plagg som verkligen känns jag – som jag verkligen vill ha.

  Problemet är att de inte finns i min storlek. Jag undrar lite hur det kommer sig att storlekarna bara går upp till 42?

 4. Nelly

  Jag som va så kär i de färgglada bikinisarna.. De försvann framför ögonen på mig 🙁
  Snällaaaa få in fler av dom!!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting