AllmäntTips

DENIM

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR FRÅN GINATRICOT


Något jag aaaldrig använda förut var blå jeans men har verkligen börjat gilla det mer och mer. Jag använder nästan alltid jeans till vardags i olika färger och former men känner att jag skulle vilja utöka garderoben lite. Här nedanför hittar ni 8 jeans jag gillar från Ginatricot. Mina favoriter är 1an, 5an och 7an!

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an

 

Kommentarer

 1. Nelly

  Hej Mathilda och Andrea (skickar till er båda)! Lyssnade precis på veckans podd och tyckte det var ett så himla bra avsnitt. Framför allt tyckte jag det var så bra att ni tog upp det här med influencers och ansvar. Ska jag vara helt ärlig har jag avföljt många influencers senaste tiden, exempelvis de som skriver väldigt triggande om kost. Ni två har dock aldrig gett mig den känslan, jag tycker ni båda använder era plattformar på ett jättebra sätt. Ni verkar så smarta, sunda och kloka <3 Det var bara en sak jag reagerade på i dagens avsnitt, och det var reklamen i avsnittet. Asics reklamen där de snackar om att gå upp i vikt (och pratar om det i negativ bemärkelse), kändes lite…. opassande typ, framför allt när ni i avsnittet reflekterar så jäkla bra om just viktminskning och liknande. Kan ni själva påverka reklamen eller är det någon annan som styr? Tacksam för svar 🙂 Kram och tack för världens bästa podd <3

  1. Andrea Hedenstedt

   Hej Nelly! Tusen tack för dina fina ord, blir så himla glad. Det betyder verkligen så mycket att få så här fina kommentarer! Angående reklamen så styr tyvärr inte vi den utan det är random reklam som cirkulerar. Självklart kan vi säga ifrån om vi tycker att något är fel. Skulle du kunna mer detaljerat beskriva vad som sägs i reklamen? Alla får nämligen upp lite olika reklam så jag har inte den i avsnittet. Så jag kan föra det vidare alltså! Tack för feedback och kram! <3

 2. Anonym

  Vart kommer den vita stickade tröjan ifrån för affär? Du hade på dig den på din instagram story för någon dag sedan.

 3. Sara

  Fick kläderna från din kollektion idag!! Jättefint 🙂 dock lite ledsen att det blommiga setet var för litet 🙁 brukar alltid ja 38 men detta var för litet. Köpte två grejer till och det passade 🙂

  1. Andrea Hedenstedt

   Hej Sara! Vad tråkigt, hoppas du orkar skicka tillbaka och byta det så du kan ha på dig det fina setet ändå. Kram! <3

 4. Johanna

  Hej Andrea. Jag älskar dig och din blogg. Är även med i Mathilda och Andreas bekanta på Facebook. Måste bara fråga: blir inte du rörd över hur tjejer i den gruppen stöttar, hjälper, träffas osv? Jag har inte ens skapat gruppen men blir ändå rörd av att se vilken girl power gruppen bjuder på 😍

 5. Lova

  Hej! är det här ett samarbete? Tycker det är väldigt många bloggare som har inlägg som fokuseras på gina tricot just nu, nästan så det känns betalt. snygga jeans i vilket fall!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting