AllmäntTips

STRIPES

INNHÅLLER REKLAMLÄNKAR

1an // 2an // 3an // 4an // 5an

Har fått så himla många frågor och kommentarer om den här tröjan vilket jag förstår, för visst är det fint med randigt? Älskar det! Nummer 2 i detta collage är ju nästan identisk med den jag hade för några helger sen (som tyvärr är slutsåld) om någon är intresserad av en liknande. Den jag har på mig på bilden är från H&M men det verkar som ni ser finnas snarlika i flera olika butiker.

Kommentarer

 1. Agnes

  Men loove din klädstil!! Var kommer byxorna du hade på dig ikväll ifrån? De helsvarta med röda ränder? Letat ihjäl mig efter sådana byxor m bra passform, du va svinsnygg i dem! Kram

 2. Emma Nilsson

  Hej Andrea, jag jobbar som frilansande journalist och skriver en del om sociala medier och webb. Läste denna artikel om influencers och tycker det är underligt hur vissa ser på detta yrke. Vore kul att höra dina tankar om det. Här är ett citat från Anna Ekström, gymnasie- och kunskapsminister.

  ”En ”influencer” är ett smeknamn på en halvkändis som, genom att använda sig själv som varumärke, gör smygreklam för olika former av produkter och tjänster på sociala medier. Blotta tanken på att det skulle vara ett framtidsjobb för ett stort antal ungdomar är lika verklighetsfrämmande som löjeväckande. ”

  Källa: https://www.dagenssamhalle.se/debatt/fler-underskoterskor-men-farre-influencers-behovs-20667

  Med vänliga hälsningar
  Emma Nilsson, emma.nilsson.media@gmail.com

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting