Frågor & Svar

Veckans frågor!

Hur känner du för det ”typiska” svennelivet med villa, volvo, vovve + barn? Är det något som du skulle vilja ha i framtiden?
Svar: Hej! Jag känner absolut att det är något jag vill ha. Sen är det kanske inte min målbild, inte för att det är något fel på svennelivet utan mer för att jag inte har någon specifik målbild över hur mitt vuxenliv ska se ut. Men att bo i villa, ha barn, en fin bild och en hund är goals enligt mig. Så mysigt och härligt ju?? Kram!

Vad är det bästa vs sämsta med din och Mathildas relation?
Svar: Det bästa och sämsta skulle jag säga är samma sak, att vi är rätt lika varandra. I de allra flesta fallen är det otroligt positivt och skönt att vi är så lika då vi vet exakt hur varandra funkar osv. Men ibland kan det också vara till vår nackdel. Båda är exempelvis rätt känsliga i humöret när vi inte äter vilket inte är en perfect match haha.. Men annars skulle jag säga att det sämsta är att vi bor så långt ifrån varandra för att bo i samma stad. Tar 40 minuter mellan oss så det blir inte så många spontana besök tyvärr.

Gör du fortfarande gelnaglar/gellack och vart isf? Kram
Svar: Ja jag har börjat göra det igen. Jag hade en paus på tre månader ungefär där jag lät mina naglar vila vilket verkligen var behövligt. Nu har jag gjort det sen november ungefär och det är såååå skönt. Jag gör enbart gellack vilket är ett nagellack som håller väldigt bra och hjälper naglarna att hålla bättre. Jag gör dom hos Märta på Beautylounge Sthlm på Hantverkargatan vilket jag alltid gjort. Kram!

Har du något koffeinberoende? Vet att du tidigare hade haft en cola-detox, har du fortsatt att dricka mycket cola efter det?
Svar: Mitt coca-coladrickande går verkligen i vågor, vissa veckor dricker jag ingenting och vissa nästan varje dag. Jag försöker verkligen dra ner på det då jag inte vill känna mig beroende av något. Koffeinberoende är jag inte, det var en period jag drack väldigt mycket Nocco men inte nu längre. Jag älskar kaffe men det kan också gå en vecka där jag bara dricker te eller ingenting motsvarande. Kram!

Hej Andrea! Jag undrar hur du ”ställer dig” till att äta t.ex chips & dipp på vardagar, lyxa till det på en onsdag liksom. Jag själv anser att man ska äta vad man vill när man vill men mina kompisar pratar mycket om att dom måste sluta äta så onyttigt, gå ner i vikt, äta hälsosammare osv.. har haft problem med ätstörningar innan så blir lätt triggad av såna kommentarer, vilket jag sagt. Men åter till frågan, tycker du det är rätt tankesätt att äta vad som helst när som helst eller borde man trappa ner? KRAM
Svar: Sen jag flyttade hemifrån så har det där ändrats en del från när jag bodde hemma. I och med att mina dagar ser likadana ut oavsett om det är tisdag eller lördag (till stor del i alla fall) så håller jag mig inte bara till helgen. Jag tycker att man ska äta vad man vill när som helst, men då ska man också lyssna till sin kropp och hur den reagerar av att trycka i sig mängder av socker. Som svar på din fråga; jag kan inte svara på din fråga, haha i’m sorry men det är upp till dig och enbart dig om du vill äta chips och dipp varannan dag, en dag i veckan, en dag i månaden eller inte alls. Kram

Kan du länka din spotifylista?
Svar: Självklart! Den jag spelat upp en del låtar från på min instagram är denna!

Har du något stort sparmål på gång, nu när renoveringen är klar? <3
Svar: Nja… Jag sparar ju fortfarande till min och Mathildas USA-resa som bär av i Juni. Men förutom den så nej faktiskt inte. Nu har jag börjat spara för sparandets skull för första gången i mitt liv, alltså ett sparande utan ett specifikt mål. Eller jag tänker såhär; de fonder jag sparar i nu är för 5-10 år framåt och lär förmodligen vara till ett boende, bil eller liknande. Kram! <3

Kommentarer

 1. Kajsa

  Förlåt för svordomarna men fyfaaan vad jävla snygg du är!! Kan du skicka över lite snygghet till Göteborg så hade jag varit evigt tacksam haha

 2. Filippa

  Hej Andrea! Först vill jag bara säga att jag verkligen tycker om din blogg. Ta den tid du behöver för att komma tillbaka o må bättre igen. Stressa inte <3
  Jag undrar hur det gick för dig sen när du var sjuk och hade feber hela tiden till och från för något år sen? Försvann det av sig självt eller fick du hjälp? Jag kommer inte riktigt ihåg.. Jag har själv varit sjuk väldigt länge och läkarna säger att de inte kan hitta något, så jag undrar hur det gick för dig. Kram!!

 3. Johanna

  Måste bara säga att jag älskar din musiksmak och det vore så nice om du vill dela lite nya låtar som du har gjort förut 🙂

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting