Tips

MEST LYSSNADE JUST NU

Forca – Jireel
Alltså den här låten, den kommer definitivt vara en av mina mest spelade under det här året det är jag helt säker på. Den är så sjukt skön och jag blir lycklig i hela kroppen av den. ALLT jag vill är att dansa när jag hör den.

 


Dani M & Jireel – Trender
Jag är som ni kanske märker inne i en period just nu då jag älskar svensk musik (host Jireel) och denna går på repeat.


Wifi Remix – Oskar Linnros, Jireel & Ana Diaz
Jag älskar originalet av denna låt med remixen är snäppet bättre.

 

Min spotifylista hittar ni HÄR

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting