AllmäntTips

TRACK PANTS

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Hej på er! I fredags var det Sofies 25 årsdag och då såg jag ut såhär! Toppen är från Chiquelle men verkar vara slutsåld tyvärr. Byxorna som jag fått sjukt många frågor om är från Zara och ni hittar dom HÄR. Jag bär storlek M! ÄLSKAR dom, så bekväma och snygga. Dom är liksom vida nedtill och sen kan man dra upp en dradkedja nedtill så det blir som en slits. Här nedanför hittar ni ytterligare sex liknande byxor i samma stil!

<3 

1an // 2an // 3an
4an // 5an // 6an

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting