AllmäntRecept

RECEPT: Kyckling med soltorkade tomater


Ingredienser:

Kyckling
Färsk pasta
Bladspenat
Soltorkade tomater
Creme fraiche
Gul lök
Vitlök
Grönsaksfond
Kycklingfond
Salt & peppar

Gör såhär:
Stek kycklingen i små bitar
Hacka löken och stek tills den blir mjuk
Häll i alla ingredienser tillsammans med kycklingen & löken, smaka av.
Den här rätten är sjuuukt enkel att göra, anledningen till att jag inte skrivit några mått är för att den är väldigt enkelt att bara smaka av själv. Det är upp till var och en hur mycket vitlök man vill att det ska smaka osv, det går liksom inte att göra fel. De soltorkade tomaterna gör sig riktigt bra tillsammans med såsen och bladspenaten, älskar verkligen den här rätten. Något som är nice är att den är minst lika god dagen efter som matlåda!

<3

Kommentarer

 1. Ellen

  Har ett recept tips hehe då jag också älskaaar att laga mat<3 jag gör ungefär samma kycklinggryta men utan grönsaksfonden, löken och istället för bladspenat smular jag ner fryst basilika!! Tips tips?

 2. Anonym

  Hej Andrea! Undrar hur du tänker och tycker kring vad det gäller ”dryga vänner”.. Låter helt knäppt men typ såhär – Jag har en vän som inte kan någonting annat än att prata om sig själv. Vi kan träffas i flera timmar utan att hon ställer en enda fråga till mig, om mitt liv, mående osv. Vi var bästa vänner och stod varandra så så nära i 4 år (när vi gick i samma skola). Sedan började gymnasiet och jag tycker att hon har förändrats väldigt mycket, vilket såklart är okej, men jag känner inte att hon är min typ av person att umgås med, när allting kretsar kring henne själv och hon inte kan ta minsta tid att bry sig om mig eller fråga hur jag mår. Undrar bara – hade du fortsatt att umgås med personen och hoppats på att ”vänskapen” rinner ut i sanden eller skrivit till henne att du inte vill ha kontakt mer?
  Kram

 3. Rebecka

  Skulle du kunna göra ett inlägg där man kan söka/hitta reskompisar i kommentarsfältet? Hade varit så roligt, tror det är många fler än bara jag som är sugna på att göra en specifik resa i sommar t.ex, men inte har någon vän som är sugen på att göra samma resa. Det är så svårt att veta hur man ska gå till väga då för att hitta en resekompis som passar ( dessutom någon som är i samma ålder och likasinnad) då forumen som finns är så begränsade, bloggaren Hanna Friberg har gjort två sånna här inlägg med otroligt bra respons på flera hundra kommenterade av ressugna tjejer! 🙂

  Kram

 4. stina

  Hej! Hur går design-processen till när du gör dina kollektioner för NA-KD? Liksom från start till färdigt plagg.
  Älskar dina sociala kanaler, du är grym!

 5. M.

  Hej Andrea!

  Jag är otroligt sugen på att åka på resa för tillfället. Dock har inte någon i min närhet passligt att resa nu och jag har inte heller en särskilt stor budjet. Vart skulle du rekommendera en att åka (utomlands) om man reser ensam och vill komma billigt undan?

  Ha en bra söndag!

 6. Elin

  Hej! Jag har så sjukt svårt för att ta tag i saker. Jag har massa bilder i huvudet på hur min nästa dag ska se ut, exempelvis tänker jag att ”amen vakna hyfsat tidigt, ät en riktigt god frukost, sätt dig sedan en timme med samhällsinlämningen, sedan förtjänar du en liten paus och då kan du passa på att spela lite piano, fortsätt sedan men plugget, och sen har du hela eftermiddagen fri till att göra ingenting!!!”. Men även om jag vet hur jag vill ha mina dagar för att må så bra som möjligt så fåår jag aaaldrig någonting gjort. Jag bara skjuter upp saker hela tiden och det är så himla jobbigt. Har du några tips för att bara take your shit together och få saker gjort?

 7. Anonym

  Hej! Jag är en 22 årig tjej.Det är så att jag ska flytta ihop med min kille (vi har varit tillsammans i ca ett år),jag älskar honom så det är klart jag vill göra det,allt har känts bra fram till nu. Nu har jag verkligen insett och börjat tänka på att jag inte ska bo med min familj i mitt barndomshem längre.Jag har alltid trivts så himla bra hemma och vi har aldrig haft problem med varandra. Jag är bara så ledsen över att jag inte kommer se dom varje dag och att jag endast kommer vara på besök när jag är hemma och hälsar på. Jag Börjar till och med tvivla om jag verkligen är redo eftersom jag är såpass ledsen över det, Hur vet man att man är redo? Och hur borde jag tänka? Tycker detta är jättejobbigt..

 8. Vilma

  Åh brukar göra en liknande men ska definitivt testa göra denna nästa gång! Hur gick det förresten för dig med din spiral? Minns inte att du skrivit något om det efter att du sa att du bokat in en tid och skulle sätta in en? Ska själv boka tid hos barnmorskan snart och jag funderar på p-piller eller spiral 🙂

 9. Alice

  Brukar göra en typ likadan men använder créme fraishe från arla med soltorkade tomater och fetaost. Dem måste du prova!! Blir så gott. Kram

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting