AllmäntPodcasts

201. Bakisångest & ny era

Goooooodermorgon mina kära vänner. Idag är det tisdag och jag är på strålande humör. Jag har verkligen samlat energi de senaste dagarna och känner mig genuint lycklig. Lycklig och harmonisk i hela kroppen. Får hoppas att den här känslan håller i sig! Planerna för dagen är inte många, jag behöver plugga lite, svara på x antal mejl och jobba framför datorn (och fixa naglarna som är panikhemska atm). MEN; det är tisdag vilket betyder nytt poddavsnitt. Och det här poddavsnittet är lite speciellt i och med att det är vårt första avsnitt efter 200-sträcket. I början av avsnittet pratar vi lite om vissa följares beteenden som vi inte tycker är okej och sen pratar vi en hel del om bakisångest!

Ni hittar avsnittet i appen Acast eller Podcaster om ni söker på ”Mathilda och Andrea”, hoppas ni gillar det!

Kommentarer

  1. Idanaemi

    Att visa att du mår dåligt och sen visa att du är lycklig gör så mycket! Om man är i en deppig period och läser om hur du gått från att må dåligt till att få lyckliga stunder gör verkligen mycket! Du är en sån fantastisk människa så du ska bara veta och då känner jag inte ens dig in person. All love❤️

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting