AllmäntTips

Before The Flood

Jag skulle vilja tipsa er om en väldigt bra dokumentär jag såg här om dagen. Den heter Before The Flood och är gjord av och med Leonardo DiCaprio. Jag visste att han var insatt i miljöfrågan men inte att han var såhär insatt, det var väldigt kul att se. Personligen så är jag rätt känslig för vilka typer av dokumentärer jag gillar och inte gillar, jag kan lätt känna att det blir för mycket känslor, eller för mycket fakta MEN; den här var riktigt bra. Den handlar om klimatförändringarna runt om i vår värld. Men inte bara problematiken, också en del tips och idéer på hur man kan motarbeta detta. Finns på nettan!

Kommentarer

  1. Matilda

    Intresseväckande dokumentär absolut, men tänk på att alltid vara kritisk till de ”fakta” som presenteras – särskilt vad gäller de i klart vinklade dokumentärer/filmer. Bara en tanke i dagens faktaresistenta Fake News-värld. Peace out!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting