Allmänt

Favoritplaggen just nu!

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR!!


Ljusblå jeans – HÄR // Vit stickad tröja – HÄR


Jacka i fuskpäls – HÄR // Väska – HÄR


Solglasögon – HÄR


Off shoulder tröja – HÄR


Randig tröja – HÄR // Mörkgrå jeans – HÄR // Mössa – HÄR // Halsduk – HÄR


Randig topp – Other stories (hittar ingen länk)

Kommentarer

 1. Izabella

  Alltså undrar EXAKT samma sak som Jasmine! Det är precis likadant för mig, och då använder jag också Cocoa brown. Får alltid finnar och utslag i ansiktet efter jag använt den :((( det suger, får väl helt enkelt testa en annan antar jag.. rekommenderar ej att ta den i ansiktet om man som jag har gamla acne ärr och har en blandhy som drar åt det feta hållet.

 2. Johanna

  Hej fina! Vill först bara säga KRAM till dig och mer tänker jag inte lägga mig i. Sedan till lite ytligare saker… 🙂 Dels vill jag säga att podden.. alltså… finner inga ord.. jag lyckad ALLTID skratta HÖGT medan jag springer på löpbandet på gymmet när jag lyssnar på er. Ni får mig seriöst att skatta högt och även om jag försöker att hålla mig så går det inte!! Det kommer alltid ngt random högt skratt av mig på gymmet på grund av er & folk kollar. TACK för det, ni är helt jävla underbara! Er humor är så klockren och ja.. ni är så jäkla sköna helt enkelt. Sedan vill jag också säga att jag verkligen gillar och uppskattar dessa typer av inlägg. Mer outfits åt folket from Big A please. Du har så skön och härlig stil så man vill ju bara köra en copy på allt!! Vore kul om du skulle vilja göra ett inlägg om dina favoritjackor just nu och om dina favoritskor? Vore inspirerande. Tack för en grym blogg, podd och för att hela du är så grym. Kram på dig fina!

 3. Ester

  Åh ja, undrar samma! Kan inte du göra något inlägg där du går igenom din brun-utan-sol-rutin och hur ofta, hur mycket, när osv? Har förresten ett tips mot fläckiga händer, låter kanske lite skumt men att blöta ner handsken som en beautyblender och sen liksom dutta på BUSen, precis som man gör när man sminkar sig! Works wonders för mig i alla fall! Kram

 4. Linnea

  Om det är dom där jeansen fr Gina tricot med flera knappar….herregud fick knappt igen dom, de var ju sjukt svåra när det var så många knappar! O tajta var dom också i midjan. Fick inte på mig vanliga 38or. Sen när jag gick till river Island o testade snarlika fick jag på mig strl 36, utan problem. Höll på att få panik där ett tag, tänkte bara huuuur kan jag ha gått upp så mycket i vikt? Tycker ginas jeans allmänt blivit så små, kan aldrig ha min vanliga storlek där längre…så himla synd.

 5. Jasmine

  Skulle så gärna vilja ha svar! Du använder ju brun utan sol, och jag undrar om du även har det i ansiktet eller om du sminkar upp ansiktet till samma nyans? När jag använder BUS så blir min hy i ansiktet så dålig. Undrar också hur ofta du tar på ny BUS? När jag tar på det på kvällen och sover med det så upplever jag att jag kan ha det i tre heldagar efter det, men måste ta på nytt på tredje kvällen om du förstår 🙂 då har det både bleknat och börjar bli fläckigt på händer, fötter osv.
  Kram och tack för att din blogg förgyller min vardag!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting