AllmäntOutfitsTips

Frill Bikini Top

I samarbete med ANDREA HEDENSTEDT X NA-KD


ÄÄÄÄÄNTLIGEN HÖRNI!! Äntligen finns denna fantastiska bikini i lager igen, och vill ni veta något annat som är underbart? De andra bikinisarna finns i lager igen. Kollektionen är ju limited edition men det var bara cirka hälften av alla bikinis som hann komma fram till lagret vid lanseringen. Den här bikinin är verkligen såååå fin tycker jag. Något som är riktigt nice också är att man knyter i ryggen så den ska kunna passa så många som möjligt. Jag bär storlek S på bilderna och det passar mig perfekt. Hitills har ni ju bara fått se den i rött men den finns också i blomprintet, så jäkla söt!

Röd topp – HÄR // Röda trosor – HÄR // Blommig topp – HÄR // Blommig trosor – HÄR

 

Kommentarer

  1. Ida

    Hej! Jag ska på bröllop i början av sommaren, och vet inte alls vad jag ska ha på mig! Kan du inte tipsa om klänningar som inte är långklänningar? 🙂
    kram

  2. Jessica

    Jag beställe dem hem direkt jag såg att de kommit in igen! Så nice! Och jag ÄLSKAR att den skall knytas bak i ryggen just för att om det inte finns i BH-storlekar är t.ex L passlig vid brösten men alldeles för stor runtom. TUUSEN TACK att du även tänkt på oss! 😍❤️

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting