AllmäntTips

Studentklänningar 2018

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR/ADLINKS
Jag fick en kommentar nu i helgen som undrade om jag kunde tipsa lite om studentklänningar. Min första tanke var ”redan??” men sen kom jag på att det är ju inte sååå långt kvar. Jag själv köpte ju min studentklänning redan i Januari om jag inte minns helt fel. Kikade i alla fall runt lite snabbt och hittade maaaassor med fint. Förresten, det kommer fler inlägg med tips inför studenten. Bland annat med tips på outfits som inte innebär klänning! Min favorit är nog nummer 1 eller nummer 5!


1an // 2an // 3an


4an // 5an // 6an

7an // 8an // 9an

Kommentarer

  1. Matilda

    Åhh alla är så fina! Är lite smått stressad för jag har varken köpt balklänning eller studentklänning haha! Hade du inte kunnat tipsa om balklänningar också? Kram!!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting