AllmäntTipsWanted

Vårjackor

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR!

Som sagt, inte lång tid kvar nu tills man kan gå klädd lite lättare. Börjar verkligen tröttna på att glida omkring med både vantar, halsduk, mössa, vinterskor osv. Vill bara gå klädd i jeansjacka, fräscha sneakers och solglasögon. Men SNART! Här nedanför hittar ni massssoooor med snygga jackor att bära i vår. 
1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an


1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an


1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an

 

Kommentarer

 1. Klara

  Hej! Älskar din blogg och du sprider en sån bra energi, men jag undrar hur de vart de tävlingen på din instagram när du skulle iväg och fota för kollektionen. Förstår ju självklart att du kanske inte orkar just nu, men har vinnaren dragits?

 2. Hanna

  Hej Andrea!
  Jag har blev inspirerad av dig angående att resa själv och har nu bokat en resa till London i sommar då jag kommer åka själv. Har lite blandade känslor, känns lite ensamt när man ska äta haha men annars känns det väldigt spännande och kommer säkert vara lärorikt. Du som har varit i London, skulle du vilja ge till tips på vad man kan göra där och vad man inte får missa? Behöver lite inspiration så att jag får uppleva så mycket som möjligt de dagar jag är där 🙂 Kram

 3. Denice

  Men ÅH TACK för detta inlägg! Passar perfekt nu när våren börjar närma sig och perfekt för mig som tycker jackor är så svårt. Men alla dessa plagg var ju så snygga !!! suck, kan inte slutet av månaden komma nu nu nu?

 4. M

  Ville bara kika in här för att LOVEBOMBA dig. Har lyssnat på din podcast några gånger och jag gillar verkligen dig och din personlighet. Du är rolig, smart, härlig och verkar vara en vän av guld ❤️

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting